Piatok a nedeľa sú hlavné hracie dni v TIPOS Extralige. Aj počas tohto víkendu sa môžu fanúšikovia tešiť na porciu kvalitných zápasov. Hrá sa totiž 25. a 26. kolo. Pozri si naše analýzy a priprav si svoj tiket na TIPOSBET.

Najlepšie kurzy a k nim aj bonusové akcie. To je TIPOSBET. Novo registrovaní hráči sa môžu tešiť na stávku bez rizika až do 50 €. Stačí si len tipnúť prvú stávku na ľubovoľný zápas z našej ponuky a ak tip nevyjde, vrátime ti celú výšku vkladu (minimálne 20 € a maximálne 50 €). Na nových hráčov čaká aj registračný bonus 15 €. Kto sa totiž registruje a dobije si hráčske konto aspoň za 10 €, hrá následne za 25 €.

Navyše teraz každý deň až do Vianoc môže každý hráč získať nový bonus v adventnom športovom kalendári.

A teraz sa poďme už pozrieť na zápasy TIPOS extraligy.

B. BYSTRICA – HUMENNÉ – 1

Domáci sú po výmene na trénerskom poste, keď Kanaďana Sheddana nahradil legendárny Fín Raimo Helminen, oživení. Vyhrali posledné tri zápasy a aj do súboja s posledným tímom tabuľky pôjdu ako jasný favorit. Naposledy „barani“ dokonca doma zdolali aj majstrovské Košice. Jasná jednotka.

MICHALOVCE – SPIŠSKÁ NOVÁ VES – 1X

Šláger kola. Tretí tím doma hostí lídra súťaže. Michalovce sa po úspešnom tímbildingu a pretrhnutí negatívnej série vyšvihli k skvelým výkonom a z predposlednej priečky sa vyšvihli už do top 3, keď vyhrali sedem zápasov v rade. Spišská je síce líder, ale na Zemplíne to bude mať veľmi ťažké. Domáci neprehrajú.

L. MIKULÁŠ – NITRA – X

Liptákov trocha dochádza para z úvodu sezóny, ale v domácom prostredí sú tradične silní. Nitra sa po slabučkom úvode dostala do hernej aj výsledkovej pohody. Posledných päť zápasov na Liptove bolo vzácne vyrovnaných. Dva zápasy vyhrali domáci, dva hostia a jedna remíza. Na deľbu bodov to vidíme aj teraz.

NOVÉ ZÁMKY – TRENČÍN – 1X

Domáci sú v kríze. Prehrali päť zápasov za sebou, pričom v každom inkasovali päť gólov. Aj Trenčín na tom nie je dobre. V tabuľke mu patrí predposledné miesto. Pôjde tak o duel z dna tabuľky. Domáci by mohli ukončiť negatívnu sériu, z posledných štyroch zápasoch doma vyhrali nad Duklou trikrát.

POPRAD – KOŠICE – 1X

Východniarske derby, do ktorého idú vo väčšej pohode domáci. Z posledných piatich duelov vyhrali všetkých päť, to Košice ťahajú sériu troch prehier. Posledný zápas hraný pod Tatrami sa skončil jasnou výhrou kamzíkov 7:2. Bodovať budú aj teraz.

SLOVAN – ZVOLEN – X2

Kto by to bol povedal, že Slovan bude v polke sezóny stále v kríze a v spodnej časti tabuľky. Belasí sa trápia, po prehre v Michalovciach 1:10 síce vyhrali v Humennom, ale to je asi malá útecha. Zvolen je takisto v kríze, ale pri kvalitách jeho hráčov očakávame, že to je len momentálna kríza. Posledný zápas hraný v Bratislave sa skončil triumfom 5:2 pre hostí. Bodovať by mohli aj teraz.

NEDEĽA

SPIŠSKÁ NOVÁ VES – SLOVAN – 1

Líder je doma zatiaľ stopercentný, navyše proti Slovanu, ktorý sa trápi, to dlhodobo vie. Na tiket patrí jednotka.

B.BYSTRICA – POPRAD – X2

Poprad má formu, potvrdiť by to chcel aj pod Urpínom. Bodovať by mal aj v tomto zápase.

TRENČÍN – L. MIKULÁŠ – 1

Trenčín sa trápi a rád by sa odrazil zo spodných priečok. Proti Liptákom má šancu bodovať naplno.

HUMENNÉ – ZVOLEN – 2

Zvolen prežíva krízu, ale na ľade nováčika by mal s určitosťou vyhrať.

NITRA – MICHALOVCE – X

Oba tímy majú ambíciu byť v top šestke. Mali by sme vidieť zaujímavý hokej, kde by mohli bodovať oba tímy.

KOŠICE – NOVÉ ZÁMKY – 1

Majster nemá ideálne obdobie, proti Novým Zámkom však bude v pozícii jasného favorita.

Chcem tipovať