Futbalisti bratislavského Slovana nedokázali prekonať švajčiarsku prekážku v podobe tímu z Bernu a v predkole Ligy majstrov vypadli. Dnes nastúpia na odvtedy hneď tri tímy v Európskej konferenčnej lige. Ako sa skončia ich zápasy? Tipni si v herni eTIPOS.sk.

SEPSI – TRNAVA – 1

Počet gólov v zápase: Menej ako 2,5

Prvý zápas sa v Trnave skončil remízou 0:0, aj keď v aktuálnom ročníku, je vlastne jedno aké bolo skóre pri remíze. V prípade nerozhodného výsledku v druhom zápase sa bude predlžovať, resp. následne sa budú kopať pokutové kopy.

Trnava sa naladila na odvetu výhrou 2:0 nad Pohroním, rumunský tím remizoval v domácej súťaži s Targovišťom 1:1.

Trnava nemôže počítať s vykartovaným Twardzikom, ktorého nahradí  Izuchukwu Anthony. Zaujímavosťou je, že do Rumuska cestujú všetci hráči, ktorí vybojovali účasť tímu v pohári, teda aj zranení hráči či už spomínaný Twardzik.

V drese Sepsi bude chýbať kapitán a bývalý hráč Trnavy Bogdan Mitrea, ten videl v Trnave po dvoch žltých kartách aj kartu červenú.

Rumunský tím bude favoritom a svoju úlohu by mal zvládnuť. Hoci, atraktívny futbal nás nečaká. O osude duelu môže rozhodnúť jeden gól.

ŽILINA – APOLLON – X

Počet gólov v zápase: viac ako 2,5

Najlepšie zo slovenských tímov vyšiel úvodný duel mladíkom zo Žiliny, ktorí vyhrali na Cypre 3:1.

Doma tak majú veľkú šancu potvrdiť svoju doterajšiu úspešnú jazdu v európskej súťaži.

Ale nebude to ľahká cesta. Apollon má kvalitný tím, ktorý vie vyhrávať aj vonku. Mužstvo zložené z domácich hráčov, doplnené o Srbov či Brazílčanov sa nebude chcieť vzdať bez boja.

Bude sa hrať otvorený futbal, v ktorom môže padnúť viac gólov. Žilina by si však mala postup postrážiť.

D. STREDA – PARTIZAN BELEHRAD – 1

Postup – 1

Na Žitnom ostrove na nás čaká duel ako remeň. Dunajská Streda v úvodnom zápase na Balkáne ukázala, že je pripravená proti favoritovi zabojovať o postup.

Prehra 0:1 nie je vôbec neriešiteľná. Naopak. Aj po uvoľnení opatrení môžu domáci počítať s polovičnou kapacitou na tribúnach, čo im istotne dodá množstvo síl a energie.

Dunajská síce prehrala v domácej lige s Michalovcami 1:4, ale hráči si to môžu odčiniť v Európe. Hlavami totiž mohli byť už práve v zápase s Patrizanom.

„Prehra v Michalovciach ukázala, v čom sa ešte potrebujeme zlepšiť. Spravíme všetko pre to, aby sme boli čo najlepšie pripravení na európsky súboj, v ktorom chceme vybojovať postup,“ citoval oficiálny web DAC útočníka Abdulrahmana Taiwa.

Ak sa domáci skoncentrujú, môžu postúpiť.

KOMPLETNÁ PONUKA