Číselná lotéria Eurojackpot postupne naberá na sile a krok za krokom smeruje k svojim výšinám. V piatkovom žrebovaní 28. augusta sa hrá o zaujímavý jackpot vo výške 34 miliónov €. 

Svet číselný lotérii býva naozaj magický, v ktorom aj súčet 30 + 30 sa môže rovnať 34 miliónom €. Vravíte si ako je to možné? Pozrime sa na bližšie.

Magickým číslom tohto týždňového žrebovania lotérie Eurojackpot je číslo 30, okolo ktorého sa všetko točí. Najdôležitejšou je nielen výška jackpotu, ktorá sa momentálne pohybuje na úrovni 34 miliónov €, ale aj akcia 30 +30, vďaka ktorej môžeš získať aj niečo navyše.

Ak patríte medzi tých, ktorých suma 34 miliónov € neohúri, tak si odpovedzte na jednu otázku – stačila by vám táto hodnota na to, aby ste sebe a svojim najbližším splnili všetky priania a zároveň sa finančne zabezpečili na celý život? Vedzte, že odpoveď by znela pozitívne.

Avšak nezabudnite na to, že číslo 30 vám teraz môže priniesť aj niečo extra. Ak natipujete 30 a viac polí v hre Eurojackpot, tak budete odmenený 30 – timi voľnými zatočeniami v našom kasíne na eTIPOS.sk, ktoré vieš pri troche šťastia premeniť na ďalšie dodatočné financie.

Podajte svoj tip na eTIPOS.sk a možno už v piatok sa váš život prevráti hore nohami.

Držíme palce!

Viac informácii

Hraj Eurojackpot a získaj voľné spiny