Minulý týždeň (13. – 19. júl 2020) bol doslova posiaty výhrami. Jeden padnutý jackpot striedal druhý. Tešili sa nielen hráči číselných lotérií, ale aj vytrvalí stierači žrebov. Spolu sa tak za jeden týždeň vyplatilo na najvyšších výhrach viac ako 600 000 €.

„Možno motyka vystrelí“ je obľúbenou frázou veľa hráčov, ktorí pokúšajú svoje šťastie. O to viac poteší, keď sa príslovie stane realitou. V týždni od 13. do 19. júla to bol prípad až pre 6- tich hráčov, ktorí vyhrali aj tie najvyššie výhry.

Začiatok týždňa spočiatku nesľuboval nič výnimočné. Čakalo sa na zlomový moment, ktorými je žrebovanie. Náhly zvrat prišiel v strede týždňa, keď bolo v stredu 15. júla zdolané 1. poradie LOTO v 2. ťahu a suma 500 000 € spoznala svojho majiteľa, ktorý si svoj tip podal rýchlo a jednoducho na eTIPOS.sk.

Jedna výhra za deň však nestačila a tak bol druhýkrát za sebou zdolaný aj samotný JOKER. Hráč tak získal 12 464 €.

obr.: Výherný tiket JOKER 12 464 €

Šťastie postupne opäť nabralo svoju silu a pri piatkovom žrebovaní 17. júla sa usmialo na výhercu 3. poradia číselnej lotérie Eurojackpot, ktorý si prilepšil o 93 222 €.

Heslom „do tretice všetko dobré“ sa pravdepodobne riadila aj doplnková hra JOKER, ktorá počas nedeľňajšieho žrebovania 19. júla padla tretíkrát po sebe. Šťastný hráč vyhral až 15 565 €.

Darilo sa však aj na poli stieracích žrebov. Hneď dva obľúbené žreby v sebe ukrývali samostatnú výhru 5 000 €. A ktoré to boli? Čierna perla a Vysoká hra sú tými top žrebmi týždňa, po ktorých sa oplatí siahnuť.

Výhercom srdečne gratulujeme!

chcem hrať lotérie na etipos.sk