Nepremeškaj šancu a získaj ešte dnes svojich 20 FREE SPINOV s HOT GAME tohto týždňa. Ako na to?

Každý hráč už dobre vie, že v online kasíne eTIPOS.sk nájde najväčšiu ponuku slotov na slovenskom trhu, množstvo atraktívnych a najmä peniazmi nabitých jackpotov i šancu na parádne okamžité výhry.

Stačí, si zvoliť hru podľa vlastných prianí, zatočiť valcami za minimálne 50 € a odmena v podobe 20 FREE SPINOV ťa neminie. Tento raz ich môžeš využiť a zabaviť sa s hrou BLACK MUMMY.

Tá je v ponuke hier len pár dní, a to vďaka novému dodávateľovi TOM HORN.

Zobuď múmiu z jej dlhočizného spánku, tá sa následne premení na WILD symbol nahradzujúci všetky ostatné symboly a vynásobí tvoju výhru až päťnásobne.

Množstvo symbolov typických pre staroveký Egypt, nadupadná grafika a najmä podmanivá čierna múmia. To je hra, ktorá priláka pozornosť nielen nadšencov starovekej kultúry.

Túto skvelú zábavu si môžeš užiť takmer zadarmo. Stačí len v kasíne eTIPOS.sk zatočiť valcami za minimálne 50 € odmena v podobe 20 FREE SPINOV ťa neminie.

Navyše máš šancu získať aj niektorý z parádnych jackpotov. Hodnota Zlatého Multilevel jackpotu sa šplhá k hodnote 20 000 € a Synot Progressive Jackpot je vo výške viac ako 26 000 €. Hraj a možno aj ty sa budeš radovať ako výherca Zlatého Multilevel jackpotu, ktorý vyhral viac ako 31 000 €!

Kasíno eTIPOS.sk. Miesto, kde to žije a vyhrať môže úplne každý.

Chcem hrať Hot game