Leto sa pomaly končí, ale nekonečná zábava v online kasíne eTIPOS.sk pokračuje. Opäť pre teba máme pripravené parádne hry, s ktorými sa zabavíš a pri troche šťastia si splníš hráčsky sen. Veď okamžité výhry, ako aj bonusy a jackpoty v hodnote desiatok tisíc eur čakajú aj na teba. Stačí len roztočiť valce. Si pripravený?

Egypt Quest

Zaklop na dvere pyramídy Egypt Quest a spoj príjemné s užitočným. Odhalíš historické poklady na 5-kotúčovom slote s tematickým hudobným sprievodom? Hra Egypt Quest uspokojí zelenáčov i matadorov. V prostredí starovekého Egypta na teba čaká herné pole 5×3, špecialitky v podobe divočiny alebo Scatter symbolov, ale aj veľmi obľúbené Free Spiny či multiplikátory. Bol by hriech z tejto „zostavy“ nevyťažiť výhru, alebo aspoň neopakovateľný zážitok z hry, no nie? Staroveký Egypt dlhodobo patrí medzi najobľúbenejšie témy online výherných automatov. Kleopatra, faraóni, na to všetko sa môžeš tešiť.

Frutty Lab

Štyri valce, 256 výherných radov a potenciál super-úžasných výhier. Čo to znamená? Frutty Lab si ťa získa na prvýkrát. Bude to vďaka luxusnému ovládaniu, alebo 256 výherným radom? Pozor, pozor, ovocie útočí! Zaostri svoj zrak na dobrodružstvom vzhliadajúce herné pole 4×4, na ktorom nájdeš v súčte dokonca neuveriteľných 256 výherných línií! Online výherný automat zadarmo Frutty Lab z dielne známej spoločnosti E-Gaming ťa zavedie do lahodne chutiaceho ovocného prostredia, kde sa to len tak hemží skvostnými výhrami! Roztoč 4 nadupané valce a sleduj, čo ti spadne do lona. Ba nie, len čerešne, pomaranče, citróny, slivky, hrozno a melóny to nebudú..

 

Big Bass Bonanza

Poď si zarybárčiť! Zlatú rybku asi nechytíš, ale za to ťa čaká truhla s pokladom alebo široká paleta špeciálnych funkcií. Hra Big Bass Bonanza má všetko, čo potrebuješ – super grafiku a originálnu muziku, špeciálne funkcie Wild, Scatter a Free Spin, ale aj unikátne vychytávky v podobe režimu Dynamit, Rybár s multiplikátormi až x10 alebo kúzelné rybky, ktoré každý spin menia na peňažnú hodnotu. Je jednou z hier, ktoré dokážu po rokoch strávených v online kasínach uspokojiť aj náročných hráčov. Hra má príbeh, peknú, originálnu grafiku, počas hrania ťa sprevádza dynamická muzika a tešiť sa môžeš na širokú škálu špeciálnych vychytávok.

Seasons

Zaži štyri režimy jari, leta, jesene a zimy, ich unikátne Scattery a uži si nielen voľné zatočenia! To všetko v krásnej prírode. Vyber si to najlepšie z každého ročného obdobia a traf v automate Seasons nejakú z 50 výherných línií. Online automat Seasons od spoločnosti E-Gaming ti umožní počas roztáčania jediného herného poľa o 5 valcoch a 4 radoch okúsiť atmosféru, počasie i potenciál luxusných výhier všetkých štyroch ročných období.

Tento video slot sa od ostatných hier na prvý pohľad jednoznačne odlišuje nezvyčajne vysokým počtom výherných línií. Jar, Leto, Jeseň aj Zima ukrývajú dohromady 50 výherných línií, ktoré sú kalkulované iba zľava doprava. Sláviť víťazný spin môžeš v okamihu, keď dostaneš do niektorej výhernej línie aspoň tri totožné symboly.

Flamb Fruits 81

Na tanieri leží flambované ovocie, ktoré musíš naskladať do 81 výherných radov. Dokážeš vyťažiť maximum z Wild symbolov spojených s multiplikátormi a opätovných otočiek? Čaká ťa ovocná hra, a pritom moderne spracovaná. Čakajú ťa vychytávky v podobe Re-Spinov alebo divoká „osemdesiatka“. Vykroč do pekla medzi šľahajúce plamene a za sprievodu metalovej hudby roztoč displej 4×3, ktorý patrí do atraktívnej skupiny online výherných automatov, na ktorých sa nachádza hneď 81 výherných radov!

Na svoje si prídu milovníci tradičných slotov a designov, ale súčasne aj náročnejší hráči, ktorí práve neholdujú nostalgickej atmosfére a retro slotom. Na výhru na niektorej z criss-cross 81 línii potrebuješ min. tri, lepšie však štyri zlaté tehličky (symboly BAR), čerešne, jablká, slivky, melóny alebo napríklad obľúbené červené sedmičky.

Sweet Bonanza Xmas

Luxusnú atmosféru zasnežených Vianoc si môžeš užiť, či je 24. decembra, august alebo november. Roztoč slot Sween Bonanza Xmas a presvedči sa na vlastnej koži! Padajú vločky? Áno, to sneží vianočná atmosféra, v online automate ktorý je nadupaný špeciálnymi funkciami! Vyskúša ich všetky? Potrpíš si na ovocné automaty, ale súčasne oceníš moderné spracovanie namiesto okukaného retro designu?

Tak to by ti mohol vykúzliť úsmev na tvári práve tento jeden. Displej 6×5 je tu zasadený do zimného, ​​resp. – ako názov napovedá – vianočného prostredia. Odmenu dostaneš za rovnaké symboly, ktoré v jeden okamih pristanú na hracom poli. Podľa toho, či ich je 8, 10 alebo 12 sa líši výška zisku. Aké špeciálne funkcie ti spríjemnia hru?