Najväčšia európska lotéria, Eurojackpot, naplnila mešec možnej výhry na maximum. Už tento piatok sa hrá o astronomických 120 000 000 €! Podarí sa ich získať niekomu zo Slovenska?

Znie to až neuveriteľne. Stodvadsať miliónov eur. Viete si predstaviť, že po piatku budú patriť vám? Všetko je možné, a tak netreba prestávať živiť sny o veľkej výhre.

Tak ako Slováci v posledných žrebovaniach. Na konci septembra sa radovali z krásnej výhry hneď dvaja. Šťastný hráč z Trnavského kraja trafil v 2. poradí výhru za 903 971 €. Radosť mal aj hráč z Bratislavského kraja, ktorý si pripísal výhru 127 449 € za uhádnutie čísel v 3. poradí.

Hneď prvé októbrové žrebovanie čísel v lotérii Eurojackpot prinieslo opäť super trefu pre jedného zo Slovákov. Tretie poradie, uhádnuté čísla a 134 606 € do domácnosti šťastlivca z Trenčianskeho kraja.

To ale stále nie je všetko. S výhrami za posledné obdobie sa akoby vrece roztrhlo, ďalšia prišla v druhej polovici októbra. Opäť tretie poradie, znova Trenčiansky kraj a suma 226 690 €.

Posúvame sa o týždeň ďalej, koniec októbra sa konalo jubilejné 400. žrebovanie Eurojackpotu na Slovensku, ktoré prinieslo aj parádnu výhru na oslavu tohto významného dňa. Šťastný hráč, tento raz zo Žilinského kraja, vyhral príjemných 183 332 €.

Kto sa k nim pridá? Kto získa státisíce či milióny eur? Odpoveď nám dá už tento piatok, kedy sa hrá o rekordnú sumu 120 000 000 € v prvom poradí, no parádne výhry sú pripravené aj v druhom či treťom poradí.

Stačí trochu pokúšať šťastie a kto vie, možno práve vy sa stanete novým supermilionárom.

Veľa šťastia s hrou Eurojackpot.

chcem hrať