V nadnárodnej lotérii Eurojackpot sa hrá o fantastických 113 miliónov eur. Z ktorej krajiny bude šťastný výherca vysnívaného jackpotu, sa možno dozvieme už dnes. Ak multimiliónová výhra nenájde svojho majiteľa, tak v piatok sa bude hrať o maximálny jackpot 120 000 000 €. 

Pokoriť Eurojackpot je však celkom náročné (šanca získať hlavnú výhru je 1 : 139 838 160), lebo prvoradú úlohu hrá náhoda a treba mať šťastie. Napokon aj v druhom rade treba mať šťastie a aj v treťom rade treba mať stále šťastie… 😊 Ale možno už tezaz sa šťastena usmeje práve na niekoho zo Slovenska.

Od októbra 2015 sa zatiaľ len jednému Slovákovi podarilo vyhrať Eurojackpot. Šťastlivec – našinec získal 16. októbra 2020 takmer 59 mil. eur. Treba však veriť, že ďalší eurojackpotový víťaz je niekto spomedzi nás.

Milióny do jackpotu pribúdajú s každým žrebovaním, v ktorom nie je výherca hlavnej výhry. Ak dosiahne jackpot maximálnu hranicu 120 mil. eur a nepadne v niekoľkých nasledujúcich žrebovaniach, hráči zbystria pozornosť. Zvyšuje sa totiž šanca (1 : 6 991 908) stať sa milionárom aj vďaka výhre z druhého poradia. Medzi slovenskými eurojackpotovými hráčmi máme tiež takýchto milionárov. V žrebovaní nadnárodnej lotérie, ktoré sa uskutočnilo 10. apríla 2020 jeden z našincov vyhral v druhom poradí vyše 5,2 mil. eur a už o týždeň neskôr malo Slovensko ďalšieho milionára – v druhom poradí Eurojackpotu získal vyše 7,3 eura. Vôbec prvým slovenským eurojackpotovým milionárom sa stal hráč, ktorý v novembri 2015 vyhral v druhom poradí príjemných 1,4 mil. eur.

Výhry v druhom poradí Eurojackpotu dokážu byť naozaj štedré. Doterajšie rozpätie výšky týchto výhier sa medzi Slovákmi pohybuje od 96 645,80 eura po spomínaných vyše 7,3 mil eur. V druhom výhernom poradí Eurojackpotu sa doteraz ocitlo 44 úspešných stávok zo Slovenska.

No dobre!?! Ale čo tretie poradie Eurojackpotu? Aj tam má Slovensko svoje zastúpenie – až 64-krát boli slovenskí hráči na „tretích priečkach“ v Eurojackpote. Z uvedeného počtu až 35 slovenských eurojackpotových hráčov získalo výhru v treťom poradí vyššiu ako 100 000 eur. Najvyššia z nich mala hodnotu 326-tisíc eur. Šanca, že hráč získa výhru v treťom poradí je 1 : 3 107 515.

Pozorní fanúšikovia vedia, že občas sa stane, že aj vo štvrtom poradí Eurojackpotu (šanca získať výhru v tomto poradí je už 1 : 621 503) sa výhry vyšplhajú na viac ako 10-tisíc eur. Takéto výhry sa doteraz podarilo získať šiestim slovenským hráčom. Najvyššia z nich mala hodnotu vyše 13-tisíc eur. Pre zaujímavosť – tento rok sa v jednom žrebovaní začiatkom októbra podarilo dvom Slovákom získať peknú výhru vo štvrtom poradí – 12 812 eur.

Raz darmo! – výhry v Eurojackpote sú zaujímavé aj najnižších výherných úrovniach a svojou výškou dokážu potešiť nejedného hráča.

chcem hrať