Rok 2021 je z pohľadu výhier v lotérii veľmi prajný, hoci zatiaľ toto tvrdenie platí najmä na hru LOTO 5 z 35. Každý týždeň sme v nej doteraz spoznali majiteľa jackpotu. ‚Veľké‘ LOTO, rovnako ako doplnková hra JOKER, zatiaľ na svojich majiteľov len čakajú. V oboch sa pritom hrá o rozprávkové sumy. Dočkáme sa túto stredu?

V hre LOTO je jackpot v 1. poradí na sume 1 408 241,80 €.

No a JOKER? Naďalej platí konštatovanie, že jeho rekordná výška sa stále zväčšuje. Po nedeľňajšom žrebovaní je na hodnote 645 574,35 €!

Doteraz historicky najvyšší jackpot padol vlani vo februári. Šťastný hráč z Banskobystrického kraja za 50 centov, pretože toľko stojí hra JOKER, vyhral úžasných 574 622,05 €.

Dielo náhody sa postaralo o fakt, že práve z najväčšieho slovenského kraja pochádzajú majitelia až troch z top jackpotov v hre JOKER.

V rebríčku dvanástich najväčších výhier v tejto doplnkovej hre majú trojnásobné zastúpenie ešte aj hráč zo Žilinského kraja, dvoch sme spoznali z Nitrianskeho a Trenčianskeho kraja, jeden pochádza z Prešovského. Elitnú dvanástku dotvára aj jeden víťaz v hre JOKER, ktorý si podal svoj tiket online.

Je pozoruhodné, že za niekoľko rokov nevyhral top sumu v hre JOKER hráč z Bratislavského, Košického či Trnavského kraja. Žeby si to šetrili na rekordné žrebovanie? Alebo opäť bude majiteľom tučného balíka peňazí hráč, ktorý svoj tiket podá cez internet?

Práve v covidovej dobe je táto voľba nielen najpohodlnejšou, ale najmä najbezpečnejšou. Pekne z pohodlia domova, v papučkách či s vyloženými nohami na kresle si vyberte šťastné čísla, podajte hru LOTO a JOKER a večer už len skontrolujte, či to nie ste práve vy, kto vyhral rekordné peniaze.

Hoc aj o polnoci stačí naťukať www.etipos.sk a váš tip je platný. Jediné čo k tomu potrebujete je mobil, počítač alebo tablet.

Prajeme veľa šťastia.

hrať LOTO