Číselná lotéria Eurojackpot je v tomto období jednou z najatraktívnejších lotérií. Okrem toho, že jackpot dosahuje svoje maximum v hodnote 90 miliónov €, postupne sa výrazne navyšujú aj ostatné poradia. Druhé poradie pri poslednom žrebovaní 10. apríla 2020 sa vyšplhalo cez 20 miliónov € a aj tretie sa prehuplo cez miliónovú hranicu.

Miliónové poradia

Najväčším lákadlom celej lotérie je bezpochyby dych vyrážajúci jackpot vo výške 90 miliónov €. Kto by sa nechcel stať jeho šťastným majiteľom? Na to je však potrebné trafiť všetkých sedem správnych čísiel. Ak sa vám to však nepodarí, určite nezúfajte. Aj zvyšné poradia teraz môžu ukrývať milióny.

Za výhry, ktoré menia životy, sa v súčasnosti dajú považovať aj sumy vo zvyšných poradiach. Vzhľadom na to, že jackpot už dosiahol svoj strop, tak do zaujímavých výšok stúpajú aj potenciálne výhry v druhom poradí. Pri poslednom žrebovaní sa dokonca presiahla hranica 20 miliónov €, čo pre výhercov znamenalo získanie viac ako 5 miliónov €. A to nie je všetko!

Veľký potenciál v sebe ukrýva aj 3. poradie, ktoré naposledy presiahlo hranicu 1 milióna €. Rozdelilo si ho nakoniec 13 výhercov, pričom každý získal skoro 85 tisíc €. Stačilo uhádnuť 5 čísiel.

Záujem o Eurojackpot stále rastie. Vyhrať jackpot sa snaží čoraz viac ľudí. Práve preto sa dá predpokladať, že viaceré poradia budú aj tentokrát ponúkať naozaj atraktívne a dokonca až miliónové výhry.

Využite túto jedinečnú príležitosť a podajte si tiket. Žrebujeme každý piatok.

Hraj o milióny € v Eurojackpote