Tohtoročné leto praje lotériovým hráčom. Jackpoty padajú jeden za druhým. Inak tomu nebolo ani pri nedeľnom LOTO žrebovaní (26.7.) a v stredu (29.7.). Zdolané boli jackpoty lotérie „malé“ LOTO. Jeden výherca je bohatší o viac ako 16 tisíc € a druhý sa teší zo sumy takmer 15 tisíc €.

Mesiac júl sa nesie v znamení zdolávania výhier. V prípade lotérie LOTO 5 z 35 jackpot už 5 -krát neustál nápor šťastia slovenských hráčov. Nedeľňajšia výhra v hodnote 16 708 € sa vyznačuje aj tým, že jackpot padol druhýkrát za sebou. Ale to nebol ešte koniec. Ďalšie žrebovanie v stredu opäť prinieslo ďalšieho výhercu krásnych 14 814 €.

Prvý šťastlivec si zvolil ten najpohodlnejší spôsob podania stávky. Nemusel pri tom hľadať ani najbližšie predajné miesto spoločnosti TIPOS. Stačilo navštíviť webstránku eTIPOS.sk, prostredníctvom ktorej natipoval svojich päť šťastných čísel.

Výherca posledného žrebovania v stredu sa rozhodol pre tradičnejší spôsob podania stávky a zastavil sa v jednom z predajných miest v Trenčianskom kraji.

Jackpotový júl lotérie malé LOTO by potešil peňaženku každého hráča. Zhrňme si jednotlivé výhry:

  • Žrebovanie   1. júla – 16 838 €
  • Žrebovanie 13. júla – 81 250 €
  • Žrebovanie 22. júla – 56 226 €
  • Žrebovanie 26. júla – 16 708 €
  • Žrebovanie 29. júla – 14 814 €

Bude aj august pokračovať v tejto tradícii rozdávania výhier? Nechajme sa prekvapiť. Ďalšie LOTO žrebovanie nás čaká v nedeľu 2. augusta.

Nezaváhajte a podajte si aj vy svoj tip na eTIPOS.sk.

Veľa šťastia!

skús šťastie v lotérii