Číselné lotérie sú pre hráčov najkrajšie vtedy, keď padajú jackpoty a sú štedré. Podobný scenár sa odohral aj pri poslednom nedeľnom žrebovaní 12. júla 2020, kedy boli zdolané hneď dva jackpoty. Správne natipovaným číslam neodolalo LOTO 5 z 35, ale zatriasla sa aj doplnková hra JOKER. Výhercovia tak spolu získali výhru viac ako 124 000 €.

Jeden večer, dve žrebovania, dvaja hráči, dve výhry. Tak sa dá v skratke opísať dianie posledného žrebovania ktoré sa uskutočnilo v nedeľu 12. júla 2020. Výnimočné bolo práve tým, že padli hneď dva jackpoty!

LOTO 5 z 35 patrí medzi obľúbené číselné lotérie Slovákov. Síce neláka na miliónové jackpoty, avšak o to častejšie rozdáva výhry. Prvý nedeľný výherca jackpotu stavil práve na tzv. malé LOTO a na predajnom mieste v Banskobystrickom kraji podal svoj výherný tiket, ktorý mu priniesol výhru vo výške 81 250,18  €. Hráč svoj tip neprenechal náhode a pre istotu zaškrtol až 6 tipov. Teraz už niet pochýb, že sa mu táto stratégia určite vyplatila. Celkovú úvodnú sumu stávky v hodnote 3 € premenil na viac ako 27 000 – násobok svojej investície.

Dôvod na radosť má aj druhý výherca. Ten navštívil jedno z predajný miest spoločnosti TIPOS v Žilinskom kraji a pridal k svojmu lotériovému tiketu aj JOKER. Práve vďaka tomuto kroku vyhral jackpot v sume 42 755,65 €.

Obom výhercom srdečne gratulujeme!

Ak aj vy chcete zažiť podobnú radosť z výhry, tak tipujte na eTIPOS.sk z pohodlia domova.

chcem hrať Eurojackpot