Dámy a páni, píše sa história lotériových hier. Tento piatok sa hrá v najväčšej kontinentálnej lotérii – Eurojackpot – o rekordných 120 000 000 €. Poputujú na Slovensko?

Áno, čítate správne. Už len hodiny nás delia od žrebovania, ktoré bude ostro sledované od Záhrebu, cez Amsterdam, Berlín, Vilnius až po Bratislavu.

V každej krajine, kde sa Eurojackpot hrá, budú obyvatelia starší ako 18 rokov netrpezlivo čakať, či to nebudú práve ich čísla, ktoré vyžrebujú.

podaj eurojackpot

Áno, treba mať na to veľký kus šťastia, ale kde sa píše, že práve teraz by sa tak nemohlo stať? Na Slovensku sme zatiaľ spoznali jedného supermilionára, ktorý pred dvoma rokmi vyhral úžasných 57 miliónov €. Teraz je v hre ešte dvakrát toľko!

Lotériový tiket v hre Eurojackpot sa dá uzavrieť na predajnom mieste, prostredníctvom internetu z pohodlia domova, ale rovnako tak aj cez SMS-ku. Áno, stačí len telefón, signál a hotovo. Netreba mať internet či wi-fi, len signál.

Ako na to?

Stačí sa rozhodnúť pre jeden z balíčkov stávok EJ S, L, M alebo XL. Ten, kto pošle správu v tvare EJ S, tipuje jedenkrát náhodný tip aj s doplnkovou hrou Eurojackpot Joker, cena za tip bude 3 € a cena SMS bude 20 centov.

SMS v tvare EJ M zaručí dvakrát náhodný tip, rovnako s doplnkovou hrou Eurojackpot Joker, cena za tip bude 5 € pri rovnakej cene SMS. Pri balíčku EJ L vás zas čaká trikrát náhodný tip a pri EJ XL dokonca päťkrát.

Pýtate sa, či sa oplatí hrať aj cez esemsku? Odpoveďou nech sú výhry, ktoré dosiahli hráči zo Slovenska prostredníctvom správy. A hoci nehovoríme o miliónoch, hra Eurojackpot ponúka lákavé výhry aj v 2. či 3. poradí.

Napríklad prednedávnom, začiatkom júna, vyhral hráč v druhom poradí 274 430 €. Ešte v roku 2018 sa dočkal iný Slovák vďaka lotériovej stávke cez SMS-ku výhry 210 975 €. Vlani v júli zas padla parádna výhra 172 942 €. Ako inak, cez SMS.

Ako bude podaná výherná stávka teraz? Prostredníctvom SMS správy, cez internet alebo v kamennej predajni?

Všetkým Slovákom držíme palce, nech sa na nich v historickom týždni usmeje šťastie. Hrá sa o 120 000 000 €, čo už teraz vyráža dych.

podaj eurojackpot