JACKPOTY padajú v online kasíne eTIPOS.sk niekoľkokrát denne. Každý deň pribúda niekoľko desiatok šťastných jackpotových výhercov.

Vďaka novinke – výherným prístrojom od spoločnosti EGT, ktoré môžeš roztočiť exkluzívne v online kasíne spoločnosti TIPOS, máš obrovskú šancu vyhrať jeden zo štyroch jackpotov. Táto novinka funguje iba týždeň a napriek tomu sa tieto hry stávajú stále viac populárne medzi hráčmi. Nie je sa prečo čudovať, kto by si s radosťou neroztočil online automat, ktorý okrem klasickej výhry ponúka aj špeciálnu možnosť zabojovať aj o jeden z jackpotov.

Čo ťa určite presvedčí o tom, že o tieto jackpotové výhry sa naozaj oplatí hrať? JACKPOT naozaj padá a najdôležitejšie je, že sa to deje neuveriteľne často. Denne sa z tejto výhry teší niekoľko šťastných hráčov. V utorok 12. mája bolo presne 37 výhercov, ktorí si svoj rozpočet prilepšili o takúto špeciálnu výhru. Streda v počte výhier nezaostávala a hráčom priniesol ešte viac šťastia, spolu 45 jackpotových výhercov.

EGT hry neponúkajú len veľké množstvo výhercov, ale neuveriteľnou sa môže zdať aj výška, ktorú môže jackpot dosiahnuť. Doteraz bola najvyššia suma takejto výhry až 2 520,35 € a teší sa z nej hráč, ktorý mal šťastie vo štvrtok 14. mája.

Snívaš o tom, že jedného dňa vyhráš JACKPOT? Zmeň svoj sen na realitu, vyskúšaj 40 nových hier od spoločnosti EGT.

Skús šťastie v nových hrách a zabojuj o jackpoty