Tak tomu sa povie zásah ako hrom. Šťastný hráč, ktorý si zakúpil v Nitrianskom kraji prémiový stierací žreb Tipos kasíno, sa dočkal jednej z dvoch hlavných výhier, ktoré tento jedinečný a exkluzívny žreb na našom trhu ponúka – 500 000 €! V niektorom z predajných miest TIPOS na Slovensku je naďalej ukrytý druhý s rovnakou výškou výhry. Kto ho získa?

Neváhal a chytil šťastie do vlastných rúk. Výherca rozprávkovej sumy azda najskôr ani sám neveril vlastným očiam. O to krajšia musela byť realita, keď sa pozrel na svoj žreb znova.

Žreb Tipos kasíno, ktorého cena je 20 €, ponúka hneď 36 šancí na výhru. Celková suma určená na výhry žrebov je 8 760 000 €, pričom každý tretí žreb je výherný. Výhry sú vo výške: 20, 40, 100, 200, 500, 1 000, 5 000, 10 000 a 500 000 €.

Jedna z dvoch hlavých výhier, pol milióna eur, už pozná svojho majiteľa. Druhý žreb Tipos kasíno, ktorý ukrýva magickú sumu, na svojho majiteľa ešte len čaká.

Kde sa nachádza?

Zotrie výherný žreb hráč z Bratislavy, Košíc, Banskej Bystrice, Žiliny, Prešova či Trnavy? Alebo sa to podarí niekomu z Hornej Maríkovej, Lendaku, Krvavých Šenkov či z Hrubého Šúru?

Hľadanie druhého majiteľa výhry 500 000 € je v plnom prúde. Ak chceš aj ty vďaka jednému žrebu vyhrať pol milióna, kúp si žreb Tipos kasíno, ktorý obsahuje päť samostatných hier označených ako HRA ŽETÓNY, HRA BLACKJACK, HRA RULETA, HRA POKER a HRA VALCE a štyri bonusové hry zakryté stieracou vrstvou.

Šťastnému výhercovi sumy 500 000 € srdečne blahoželáme a ďalším hráčom držíme palce. Druhý pol milión eur je totiž stále v hre.

Kto ho získa? Budeš to práve ty?