Človek mieni, COVID mení. Niet na tomto svete hádam človeka, ktorému by pandémia neprekazila istým spôsobom plány. Platí to aj o výhercoch áut KIA Optima, o ktoré sa hralo vo Víťaznej jazde s LOTOm. Výhercovia si na nové tátoše museli niekoľko mesiacov počkať, na druhej strane dočkali sa Vianoc v apríli.

Šesť Slovákov sa poriadne dlho tešilo na moment, kedy si konečne sadnú a vychutnajú jazdu vo svojom novom aute.

Novučičké autá KIA Optima v hodnote viac ako 40-tisíc eur síce vďaka Víťaznej jazde s LOTOm vyhrali, ale z dôvodu opatrení v boji proti COVID-19 si na ich oficiálne prevzatie museli počkať.

Zmiernenie opatrení, voľný prechod medzi okresmi, otvorenie obchodných prevádzok však konečne umožnilo, aby nastal Deň D. Deň, kedy si výhercovia mohli vďaka TIPOS-u konečne vychutnať jazdu v ich novom automobile.

Stalo sa tak vďaka predvianočnému žrebovaniu spojeným s hrou LOTO, ktorá sa pre veľký úspech dočká pokračovania. Sledujte komunikačné kanály spoločnosti TIPOS, kde vás budeme informovať o všetkom podstatnom.

Novým majiteľom automobilov želáme tisícky šťastných kilometrov. Všetkým ostatným držíme palce pri ďalších hrách, ktoré vám prináša TIPOS.