Predstavte si, že by ste vyhrali Eurojackpot a mohli by ste si kúpiť iba jednu jedinú vec. Aká by to bola? Práve toto sme sa pýtali našich Facebook fanúšikov na profile lotérie Eurojackpot.

Je to sen, ktorý sníva skoro každý. Vyhrať Eurojackpot je naozaj vysoko položená méta, avšak nie nemožná. Šťastie ani lásku si za peniaze nekúpime, to je všetkým jasné. My sme však boli zvedaví, čo by ste si za výhru kúpili práve vy ak by ste mohli siahnuť iba po jednej veci. Vaše odpovede sú naozaj pestré aj keď vtesnať sa iba do jedného výberu bolo miestami zložité.

Strecha nad hlavou je základ

Príbytok bol v mnohých prípadoch to prvé čo vám prebehlo mysľou. Mať vlastnú strechu nad hlavou nie je pre všetkých samozrejmosťou a preto by ste do nej investovali svoju výhru. Ideálne dostatočne veľký dom pre celú rodinu a ako bonus aj krásna lokalita. Tú by ste so získanými miliónmi nemuseli dlho hľadať.

Trošku luxusu nezaškodí

S vedomím niekoľkomiliónovej výhry vo vrecku by sa vám veru ľahko vyberali aj luxusnejšie veci počnúc súkromným ostrovom cez hodnotný prsteň pre priateľku až po futbalový klub.

Zdravie nadovšetko

Hovorí sa, že zdravie si človek nekúpi. Avšak aj vďaka výhre mu môže pomôcť. Práve táto oblasť rezonovala aj vo vašich odpovediach. Veľa našich Facebook fanúšikov si prialo zdravie na celý život alebo by podstúpili nevyhnutné operácie.

Nech už je vašim prianím čokoľvek, bez prvého kroku sa k jeho naplnenie nepriblížite.

Podajte si na eTIPOS.sk teraz Eurojackpot, v ktorom sa hrá o 75 miliónov €, a možno sa sen stane realitou.

Držíme palce!

Hraj o milióny v Eurojackpote