Eurojackpot láka na svoj maximálny jackpot vo výške 90 miliónov €. Ak sa stanete jeho výhercom, tak budete mať veľa možností, ako nadobudnutú výhru využiť. Ponúkame vám malú ochutnávku exkluzivity, o ktorej ani nesnívate.

Najdrahšie auto sveta

Bugatti La Voiture Noire – to je názov momentálne najdrahšieho auta na svete, ktoré sa predáva za 18,7 miliónov amerických dolárov. Ponúka to najlepšie a najexkluzívnejšie zo sveta áut. Jednoducho ako stvorené na to, aby parkovalo v garáži milionára.

Mesto, ktoré nikdy nespí

Začiatkom tohto roku sa zostavil rebríček najdrahších nehnuteľností na svete, ktoré sú na predaj. Z vašej výhry by ste si mohli dovoliť hneď niekoľko z nich. V meste New York, ktoré nikdy nespí sa nachádzajú dve z nich. Prvá nehnuteľnosť sa nachádza v ikonickom vežiaku Woolworth v časti Manhattan. Priamo v tomto nádhernom mrakodrape by ste si za 79 miliónov amerických dolárov mohli kúpiť niekoľkopodlažný penthouse s vlastným výťahom a 360 stupňovým výhľadom na celé mesto.

Druhú najdrahšiu nehnuteľnosť v meste New York predáva majiteľ hokejového tímu Florida Panthers. Nachádza sa na lukratívnej adrese v oblasti Upper East Side a pozostáva z 5 poschodí, niekoľkých spální, obrovskej terasy, domáceho kina, exkluzívnej knižnice a samozrejme bazéna. Všetko v hodnote 88 miliónov amerických dolárov.

Najdrahšia kabelka

Hovorí sa, že diamanty sú najlepším priateľom ženy. Avšak kabelky sa o toto prvenstvo určite radi pobijú. A tak niet divu, že najdrahšia kabelka na svete v sebe ukrýva kombináciu oboch týchto ženských nerestí. Za najdrahšiu kabelku roka 2020 sa považuje diamantami vykladaný kúsok Mouawad 1001 Nights v hodnote 3,8 milióna amerických dolárov. V tesnom závese nasleduje Hermes Kelly Rose Gold, ktorá je o 1,8 milióna lacnejšia.

Zaraďte sa do klubu milionárov už tento piatok. Podajte svoj Eurojackpot tiket online a sledujte žrebovanie. Možno si aj vy doprajete nejaký exkluzívny kúsok zodpovedajúci vášmu vkusu a potrebám.

Držíme palce!

Skús šťastie a hraj Eurojackpot