Po prvom pracovnom týždni po Vianočných sviatkoch by to chcelo oddych. Či ste mali rýchly alebo pomalý rozbeh pracovných aktivít máme pre vás výber hier, pri ktorých si oddýchnete a ešte sa aj môžete zapojíť do našej akcie.

Do 13. 1. 2020 sa môžete zapojiť do bonusovej akcie s názvom Bonusové dni. Vyberte si jeden z týchto výherných automatov – Blazing Ice, Claws vs. Paws, Sevens & Fruit, Dice Rush, Break Away, Mermaids Millions, Under the Sea alebo Genie´s Fortune. Ak vaše vklady do hier prekročia 100 €, získate 5 € bonus. Pri opakovanom splnení podmienok je možné bonus získať každý deň počas trvania akcie.

Víkend s ovocím

Neviete, s ktorým automatom začať? Prinášame vám tri tipy na zaujímavé ovocné automaty, ktoré nájdete v akcii Bonusové dni. Vybrať si však môžete ktorýkoľvek z vyššie vypísaných výherných automatov.

Sevens & Fruits

Perfektnú zábavu ponúka klasický výherný automat Sevens & Fruits. Na piatich valcoch nájdete všetko, čo sa od tradičného automatu očakáva – sedmičky, hviezdy, melóny, slivky, pomaranče, citróny, čerešne a mnoho iného.

chcem sa zapojiť do bonusových dní

Jednoduchý a nerušivý vizuál vám môže nadeliť naozaj zaujímavé predvianočné výhry. Najštedrejší je symbol sedmičky. Ak sa vám ho podarí na valcoch vytočiť 5x, získate 1 000 násobok vašej stávky. V hre nechýba ani Scatter, ktorý znázorňuje zlatá hviezda.

Blazing Ice

Blazing Ice by sme mohli takisto zaradiť medzi ovocné automaty, no tradičný určite nie je. Prepracovaná hra obsahuje síce iba 3 valce, no jednoducho vyzerá iba na prvý pohľad. Blazing Ice, práve naopak, obsahuje netradičné symboly, s ktorými sa v iných hrách nestretnete.

Jedným z najzaujímavejší je symbol Ohňa a ľadu. Ak sa na valcoch objaví minimálne 2x, dostanete divokú kartu v podobe prídavného voľného pretočenia tretieho valca. Týmto spôsobom získate zadarmo ďalšiu šancu získať obrovskú výhru.

Dice Rush

Maximálna oddychovka Dice Rush pozostáva z 3 valcov, 3 riadkov a 5 výherných línii. Tento výherný automat je určený všetkým milovníkom nenáročných hier, ktorý ostávajú verný starej dobrej klasike.

Ak sa vám na valcoch podarí vytočiť 3 symboly červených hracích kociek, dostanete sa do bonusovej hry. Získavate voľné pretočenia, ktorých počet určí číslo na kocke (3-18). Zároveň sa počas voľných pretočení zvýši aj počet výherných línií, a to z 5 na 27.

chcem sa zapojiť do bonusových dní