Vonku zima ako hrom, ideálne zostať doma, zapnúť si televízor a najlepší európsky futbal. No a ako si ho vychutnať lepšie, ak nie s podaným tiketom na TIPOSBET? V našej ponuke nájdeš bohatú ponuku, skvelé kurzy a máš možnosť pri troche šťastia vyhrať krásne peniaze. Ktoré zápasy ti odporúčame dať na tiket?

Ešte predtým, ako prejdeme na ponuku zápasov, sa pozrime na pripravené akcie.

Kto si na náš web klikol prvýkrát a zaregistruje sa, môže hrať bez nervov. Ak tvoja prvá stávka bude nevýherná, vrátime ti celý vklad v podobe bonusu až do 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Stávka musí byť podaná pred zápasom SÓLO, pričom si môžeš vybrať aj odvodenú stávku (počet gólov, 1. polčas, handicap a pod.).

Navyše, na nových hráčov čaká registračný bonus 15 €. Kto sa totiž registruje a vloží si na hráčske konto aspoň 10 €, hrá následne za 25 €.

Navyše počas aktuálneho víkendu vyhrávajú všetci hráči až o 10% viac. Ako na to? Stačí si vyskladať tiket aspoň z 2 udalostí, pričom jedna z nich musí byť LIVE a celkový kurz tiketu musí byť aspoň 5,00.

A ktoré zápasy by nemali chýbať na žiadnom tikete?

TOP ZÁPASY NA VÍKEND

Arsenal – Crystal Palace (sobota, 13:30)
Tipy: Zápas 1 – 1. polčas 1 – viac gólov ako 2,5

Arsenal dúfa, že krátka zimná prestávka pomohla resetovať jeho formu po tom, čo prehra 0:2 v FA Cupe v treťom kole doma s Liverpoolom pred takmer dvoma týždňami predĺžila jeho mizériu na jedno víťazstvo v siedmich súťažných zápasoch. To je jeho najmenší počet výhier za sedem zápasov pod vedením manažéra Mikela Artety. Posledné tri duely v tejto sérii skončili porážkami, hoci Gunners nazhromaždili 61 striel, ale dali za tú dobu len jeden gól, čím sa ich zle fungujúci útok dostal pod tlak. V nádeji na zmenu severolondýnsky celok privíta Crystal Palace, ktorý porazil v každom z posledných troch vzájomných súbojov.

Hostia začínajú kolo na 14. mieste, čo by malo byť pre domácich ešte väčšou útechou, pretože Arsenal sa v tejto sezóne môže pochváliť 100% bilanciou proti tímom, ktoré sa aktuálne nachádzajú v dolnej sedmičke. Na rozdiel od domácich mal Palace na prípravu na toto stretnutie oveľa menej času kvôli stredajšiemu opakovanému stretnutiu tretieho kola FA Cupu v Goodison Parku. Napriek tomu by sa po 30. decembri, keď hostia nehrali zápas Premier League, mohli radi vrátiť do ligového diania, najmä preto, že majú šancu zaznamenať dve po sebe idúce výhry v súťaži prvýkrát od apríla 2023, keď po návrate Roya Hodgsona do klubu vyhrali prvé tri strety. Na dosiahnutie tohto úspechu sú však považovaní za obrovských outsiderov, čo je pochopiteľné. Nielenže tieto dva celky delí v tabuľke obrovská priepasť, ale Palace má navyše proti svojim susedom v poslednej dobe zlú bilanciu. V londýnskych derby v Premier League získali Eagles v tejto sezóne menej bodov ako ktorýkoľvek iný tím, zatiaľ čo na ihriskách súperov vyhrali iba jeden z posledných 17 zápasov proti klubom z hlavného mesta.

Udinese – AC Miláno (sobota, 20:45)
Tipy: Zápas 2 – polčas X – 1.gól AC Miláno

Trápiace sa Udinese stále nachádza spôsoby, ako zahadzovať body. Zverenci Gabrieleho Cioffiho inkasovali po 75. minúte a stratili body v štyroch z posledných piatich zápasov, takže zostávajú uprostred boja o záchranu. Na zostupové pásmo majú momentálne náskok jediného bodu, pretože v úvodných 20 kolách vyhrali len dvakrát. Jedno z týchto dvoch víťazstiev prišlo v úvodnom vzájomnom zápase s AC Miláno na San Sire (1:0), čo im dáva šancu skompletizovať prvý double nad Rossoneri od sezóny 2016/17. Fakt, že Udinese dalo gól v 11 z posledných 12 ligových zápasov naznačuje, že problém Bianconeri nie je vpredu, ale vzhľadom na to, že v tomto ročníku zaznamenali pred vlastnými fanúšikmi jediné ligové víťazstvo, môžu sa domáci obávať najhoršieho.

Návšteva silného AC Miláno tento pocit pravdepodobne len umocní, najmä preto, že zverenci Stefana Pioliho reagovali na vyradenie z Coppa Italia víťazstvom nad Rímom 3:1 v Sérii A, ktoré nakoniec stálo José Mourinha miesto! Zdá sa však, že Rossoneri nemajú príliš o čo hrať, pretože pred týmto kolom majú rovnakú deväťbodovú stratu na prvé miesto ako náskok na piate miesto. Miláno síce prvýkrát od septembra v Sérii A dosiahol tri víťazstvá v rade, ale bilancia iba jednej výhry z posledných šiestich vzájomných zápasov  naznačuje, že je na mieste určitá obava – rovnako ako bilancia jednej výhry z posledných piatich vonkajších ligových zápasov.

Valencia – Atl. Bilbao (sobota, 18:30)
Tipy: Zápas X – viac gólov v druhom polčase – 4 a viac žltých kariet

Valencii sa teraz darí, pretože po minulej remíze 1:1 s Barcelonou si prvýkrát v tejto sezóne zaistila tri výhry v La Lige v rade. Vďaka tejto sérii sa jej podarilo znížiť stratu na prvú šestku iba na tri body a európsky futbal prvýkrát od ročníka 2018/19 sa teraz opäť javí ako reálny cieľ. Vietor z plachiet jej však vyprchal uprostred týždňa, keď utrpela prekvapivú domácu porážku 1:3 v Copa del Rey s nevýraznou Celtou Vigo. Zverenci Rubéna Baraju sa tu budú snažiť odskočiť Bilbau, ktoré sa usiluje o účasť v Lige majstrov, a tento zápas bude pre domácich, ktorí ani v jednom z posledných piatich súťažných vzájomných stretnutí na svojho súpera nevyzreli, bezpochyby nepríjemnou vyhliadkou . Často sa tieto súboje odohrávali na neutrálnej pôde, pričom v každom z minulých troch duelov padli góly na oboch stranách, čo sa opakovalo v piatich z predošlých šiestich zápasov Valencie.

Nie je to len história vzájomných konfrontácií, ale aj nedávna forma, ktorá robí hostí favoritom. Athletic porazil Alavés 2:0 v pohári uprostred tohto týždňa a predĺžil svoju impozantnú víťaznú sériu na šesť zápasov v rade, zatiaľ čo by ste museli ísť späť 15 stretnutí, aby ste zistili, kedy naposledy utrpel porážku – 0:1 s Barcelonou v októbri. Athletic sa nachádza na treťom mieste a má s katalánskymi gigantmi zhodný počet 41 bodov, takže hostia si tu môžu len ťažko dovoliť stratiť tempo. To by sa mohlo ukázať ako pikantná skúška pre Levov, ktorí v tejto sezóne vyhrali štyri vonkajšie súboje La Ligy, ale všetky s tímami, ktoré začínali toto kolo v dolnej polovici, zatiaľ čo v ligových zápasoch proti tímom z aktuálnej prvej desiatky zostávajú bez výhry.

Kolín – Dortmund (sobota, 15:30)
Tipy: Zápas X2 – polčas X – viac rohov Dortmund

Hoci Kolín nad Rýnom v poslednom bundesligovom zápase cez víkend doma s Heidenheimom do značnej miery dominoval, neudržal náskok a remizoval 1:1. Kolín tak zostal na zostupových miestach. S celkovým počtom iba 11 bodov na konte v tejto sezóne, vďaka iba dvom výhram v 17 ligových kolách, hrozí Billy Goats prvý zostup od ročníka 2017/18. Ich neutešenú situáciu naďalej zhoršuje súčasný zákaz prestupov. Kolín nad Rýnom v prvej polovici nemeckej najvyššej súťaže vážne trápi nedostatok gólov – 11 zásahov v tejto sezóne je ligovým minimom. Aby toho nebolo málo, najlepší strelec Davie Selke a jeho kolega Luca Waldschmidt sú pre toto stretnutie s Borussiou Dortmund zranení, hoci skutočnosť, že tím Timo Schultze je v predchádzajúcich troch domácich vzájomných zápasoch neporazený, by mohla zvýšiť dôveru v to, že tu spôsobí rozruch. Pokiaľ ide o Dortmund, ten sa vrátil po zimnej prestávke vo veľkom štýle, keď cez víkend zdolal zostupom ohrozený Darmstadt 3:0.

V tomto dueli sa navyše objavili ďalšie dobré správy: Jadon Sancho, ktorý sa len pár dní predtým vrátil na hosťovanie z Manchestru United, nadviazal na svoje pôsobenie v BVB a pri svojom druhom klubovom debute si pripísal asistenciu. Teraz sa Dortmund bude snažiť získať iba druhé víťazstvo v šiestich ligových zápasoch, aby sa priblížil k postupovým miestam do Ligy majstrov. Vzhľadom na to, že víkendový triumf bol jeho prvým víťazstvom v Bundeslige z piatich pokusov, bude tu musieť byť opäť v najlepšej forme, aby získal ďalšie cenné tri body na pôde, kde sa mu v poslednej dobe nedarí.

Bayern Mníchov – Brémy (nedeľa, 15:30)
Tipy: Zápas 1 – 1.polšas 1 – handicap (-2,5) 1 – Kane strelí gól

Obhajca titulu Bayern Mníchov oplakával stratu svojho najslávnejšieho hráča Franza Beckenbauera, keď minulý týždeň porazil Hoffenheim 3:0 a udržal tlak na vedúci Bayer Leverkusen. Odvtedy strávili zverenci Thomasa Tuchela týždeň na sústredení v Portugalsku, ale keďže sa tam zranili strední obrancovia Matthijs De Ligt a Dayot Upamecano, nebol to zďaleka úplne pozitívny týždeň. Ďalšie stretnutie v Allianz Arene im však určite zdvihne náladu, pretože Bavori prehrali jediný z posledných 32 domácich ligových zápasov. Pozoruhodné je, že Bayern na vlastnom ihrisku bodoval v 65 bundesligových dueloch v rade od februára 2020, čo je hrozivá štatistika pre Werder Brémy, ktorý nevyhral žiadne z predchádzajúcich 33 vzájomných stretnutí a prehral 26 z uplynulých 27. V posledných týždňoch ale Werder preukázal svoju odolnosť a v každom z predošlých troch bundesligových zápasov uhral remízu.

Zverenci Oleho Wernera sú neporazení v štyroch stretnutiach, avšak od zostupového pásma ich na začiatku tohto kola delilo iba šesť bodov, a ak sa chcú vyhnúť zostupu, budú potrebovať tieto remízy premeniť na výhry. Možno najťažšia úloha v nemeckom futbale teda prichádza v nevhodnú dobu, najmä pre celok, ktorý nevyhral posledných 11 ligových zápasov na ihriskách súperov. To prispelo k tomu, že žiadny tím v súťaži nenazbieral v sezóne vonku menej bodov ako Werder, ale toto stretnutie je jeho nočnou morou doma aj vonku, čo najlepšie dokazuje drvivá vzájomná porážka 0:4 v úvodnom kole tohto ročníka.

Chcem tipovať