Futbalové súťaže na Starom kontinente sú opäť v plnom prúde, rovnako ako bohatá ponuka stávok. Najlepšie kurzy a neustála možnosť získať viac vďaka bonusom, to je svet eTIPOS.sk.

Tento týždeň sme si pripravili ponuku BONUSOV NA KAŽDÝ DEŇ. Sleduj stránku eTIPOS.sk, kde nájdeš podrobnosti o bonusoch. Tie sa totiž menia, tak buď obozretný a využi každý deň nový bonus. V piatok máš napríklad možnosť získať 5 €, ak na svoj tiket umiestniš zápas Sassuolo – Neapol. Stačí, ak tvoj vklad bude aspoň 20 €, kurz dosiahne minimálne úroveň 2,00 a na tikete budeš mať aspoň 2 zápasy, pričom jeden z nich bude spomínaný duel Serie A. Ak ti tvoj tip nevyjde, dostaneš od nás ako „bolestné“ bonus vo výške 5 €.

A aké zaujímavé zápasy sa hrajú počas víkendu?

Sassuolo – Neapol (piatok 20:45)

Tipy: Zápas 2 – 1. gól Neapol – viac gólov v 2. polčase

Napriek tomu, že Sassuolo inkasovalo vo svojom poslednom dueli najrýchlejší gól v doterajšom priebehu sezóny Serie A už po 25 sekundách, dokázalo sa spamätať, a vďaka remíze 2:2 s Udinese predĺžilo svoju neporaziteľnosť na štyri zápasy. Pre domácich ide o najdlhšiu takú sériu v tomto ročníku, ale jej predĺženie bude pravdepodobne vyžadovať zázrak aj napriek tomu, že kapitán Domenico Berardi by mal aj napriek zraneniu v poslednom zápolení nastúpiť.

TIPUJ ZÁPASY SERIE A SO 100% KURZOVÝM ZVÝHODNENÍM

Neroverdi už dokázali, že sú schopní prekvapiť, keď v poslednom domácom zápase porazili Atalantu 1:0 a počas svojej impozantnej série dokonca na San Sire zdolali obhajcu titulu AC Miláno 5:2. Z posledných 15 súťažných vzájomných duelov ale Sassuolo vyhralo len jediný a v predchádzajúcich dvoch prípadoch s Neapolom prehralo v celkovom skóre 1:10.

Neapol pokračuje v ceste za Scudettom po demolácii Cremonesa 3:0. Po 22 kolách tak má na konte 59 bodov, čo je výkon, ktorý v ére troch bodov za výhru prekonali iba Inter a Juventus, ktoré mali v tejto fáze 60 bodov. Tréner Luciano Spalletti si pochvaľuje, že jeho „hráči sú pripravení sa pre výsledok zničiť“, a nemal by sa obávať, že by sa do jeho Neapola vkrádalo sebauspokojenie, vzhľadom na to, že vyhral každý z ôsmich zápasov proti tímom, ktoré sa aktuálne nachádzajú na 15. alebo nižšej pozícii, pričom sedem z týchto víťazstiev bolo rozdielom dvoch alebo viacerých gólov.

Newcastle – Liverpool (sobota, 18:30)

Tipy: Zápas X – 1. polčas X – menej gólov ako 2,5

Newcastle si v tejto sezóne podmanil srdcia mnohých priaznivcov Premier League, pretože sa pohybuje na pozíciách, ktoré sú pre klub v posledných rokoch neznáme a stále drží v tabuľke štvrté miesto. Jeho vzostup na výslnie bol poháňaný vyrovnaním vôbec najdlhšej série neporaziteľnosti v ligovej histórii klubu, aktuálnej sedemnásťzápasovej série, ktorá zhodou okolností začala po augustovej porážke 1:2 s Liverpoolom, hoci remízy v piatich z posledných šiestich zápasov v lige ukazujú, že je stále čo zlepšovať.

Straky roztiahli krídla a do prvej štvorky im pomohla ich húževnatá obrana, ktorá počas tejto sedemnásťzápasovej série neporaziteľnosti udržala desať čistých kont. Fanúšikovia v St James‘ Parku budú preto pri príchode Liverpoolu plní očakávania, pričom jedinú prehru v posledných 24 domácich zápasoch Newcastle utrpel v apríli 2022 práve s týmto súperom.

Liverpool ukončil štvorzápasovú sériu v lige bez výhry a sprievodnú trojzápasovú sériu bez streleného gólu v pravý čas, keď naposledy porazil 2:0 rivala z Merseyside Everton. Napriek tejto výhre si mnohí myslia, že zverenci Jürgena Kloppa môžu v tejto ligovej sezóne reálne zachrániť maximálne miesto v prvej štvorke. Reds sa preto budú snažiť vyhrať, čím by sa im podarilo vyhnúť sa porážke na tomto štadióne v šiestom ligovom súboji v rade, čo sa im doteraz nikdy v St James‘ Parku nepodarilo.

Aston Villa – Arsenal (sobota, 13:30)

Tipy: Zápas X2 – 1. polčas X – 1. gól Arsenal – viac žltých kariet Aston Villa

Aston Villa cíti, že pokrok, ktorý dosiahla na začiatku roka, keď v Premier League odohrala štyri zápasy bez porážky, sa v poslednej dobe trochu vytráca po tom, čo utrpela porážky s Leicesterom a vedúcim tímom ligy Manchestrom City). Hoci tieto zápasy s vysokým počtom gólov mohli byť zaujímavé, pokračujúci trend v podobe iba dvoch čistých kont z posledných 12 zápasov výrazne komplikuje jedenástej Ville snahu preniknúť do hornej polovice tabuľky. Na domácej pôde vyhrali po majstrovstvách sveta Villans iba raz a manažér Unai Emery preto bude dúfať, že využije znalosti o svojom bývalom zamestnávateľovi Arsenalu, čo sa môže hodiť.

Villa totiž prehrala každý z posledných troch vzájomných súbojov. Arsenal sa teraz nachádza na druhom mieste kvôli skóre, ale má ešte zápas k dobru. To sa však môže ukázať ako zbytočné, ak svoj už aj tak hrozný týždeň zavŕši ďalšou prehrou. Útechou mu môže byť aspoň to, že vyhral štyri z posledných šesť zápasov vo Villa Parku, čo v histórii PL prekonal iba na pôde West Hamu. Aston Villa v tejto sezóne strelila 17 gólov v úvodných 15 minútach – najviac v lige.

Man United – Leicester (nedeľa, 15:00)

Tipy: Zápas 1 – v 1.polčase viac ako 1 gól – 1. gól Manchester United.

Červených diablov čaká na Old Trafford ďalší nepríjemný súper. Tabuľkové postavenie ale hovorí jasnou rečou pre zverencov Erika ten Haga, ktorí sú aktuálne na treťom mieste, líškam s Leicesteru patrí až trinásta priečka, ku ktorej jej navyše pomohli dve posledné ligové víťazstvá, na Aston Ville a posledné skvelé na domácom štadióne proti Tottenhamu, ktoré ovládli vysoko 4:1.

TIPUJ PREMIER LEAGUE S BONUSOM AŽ 15 € PO REGISTRÁCII

Manchester hrá na viacerých frontoch, vo štvrtok hral náročný zápas v Európskej lige proti FC Barcelona, v ktorom na Nou Campe uhral remízu 2:2.

United neprehrali šesť súťažných zápasov po sebe, pocit prehry naposledy okúsili 22. januára, keď tesne o gól prehrali na pôde Arsenalu. Posledná prehra Leicesteru sa datuje ešte o týždeň skôr, keď na nich v Premier League vyzrel stále sa zlepšujúci Nottingham, pomohlo mu však k tomu určite domáce prostredie. Povzbudením však môže byť, že v posledných dvoch ligových dueloch nastrieľali až osem gólov, kvarteto gólov inkasovali už spomínaný Tottenham a Aston Villa. Rovnako pre nich hovorí aj bilancia zo vzájomných zápasov, kedy Leicester dokázal zvíťaziť v troch z posledných piatich súbojov týchto súperov.

Getafe – Valencia (pondelok, 21:00)

Tipy: Zápas X – 1. polčas X – menej gólov ako 2,5

Vyberieme sa aj na horúcu španielsku pôdu, kde vybraných súperov čaká veľmi dôležitý zápas o záchranu. Súperov delí v tabuľke La Ligy iba bod, predposledné Getafe, ktoré bude mať výhodu domáceho prostredia, je v tesnom závese za netopiermi z Valencie. Pre obe mužstvá na 18. a 19. mieste však nie je nič stratené, jedenásta Girona má náskok iba štyri body, čo iba potvrdzuje obrovskú vyrovnanosť tímov v jednej z najlepších ligových súťaží na starom kontinente.

Čo je horšie pre domácich, je fakt, že prehrali posledných šesť ligových zápasov, a svoju negatívnu sériu naštartovali vypadnutím v domácom pohári s Levante. Rovnako zlým ukazovateľom je ich ofenzíva, keď v žiadnom z týchto duelov nedokázali streliť viac ako jeden gól. O nič lepšie na tom nie je ani ich súper z Valencie, ktorý sa rovnako z výhry netešil v posledných šiestich zápasoch a rovnako ako Getafe aj Valencia ukončila svoje pôsobenie v Copa del Rey po domácej prehre proti Athleticu Bilbao 1:3.

V ofenzívnom snažení sú na tom zverenci trénera Vora ešte horšie, v posledných piatich dueloch strelili iba dva góly a trikrát obišli úplne naprázdno. V poslednom vzájomnom meraní síl sa zrodilo vysoké víťazstvo Valencia 5:1, z posledných 8 zápasov až štyri skončili deľbou bodov.

víkendová ponuka