Nie je každý deň nedeľa. To platí aj v hre. Ak aj ty patríš medzi hráčov, ktorým šťastie práve veľmi nepraje, máme pre teba vynikajúcu správu. Nový cashback v podobe VIP bonusu je určený naozaj pre všetkých. Denne ti vďaka nemu vrátime až 430 € a 20 free spinov.

Aj tým najlepším hráčom sa niekedy stane, že sa od nich na chvíľku odvráti šťastie. Ak patríš aj ty medzi nich, tak nezúfaj. Nový VIP bonus ťa opäť vráti do hry!

VIP bonus dostaneš automaticky, nemusíš oň žiadať. Raz do dňa sa ti VIP bonus pripíše na hráčske konto.

Ako na to?

S VIP bonusom sa v rámci zodpovedného hrania nemusíš báť o svoju hernú bilanciu.

  • Ak sa tvoja denná bilancia pohybuje na úrovni -200 € získaš od nás 10 voľných spinov a postupne so znižujúcou sa bilanciou ďalšie voľné spiny a finančné bonusy. Pozri si tabuľku.
  • Pri dennej bilancii -3 000 € a nižšie ti darujeme nielen 20 voľných spinov, ale vrátime ti aj 80 €.
  • V prípade, že sa dostaneš do denného mínusu -5 000 € a nižšie, tak ti naspäť pripíšeme ďalších 150 €.
  • Ak sa tvoja denná bilancia dostane do červených čísel v sume -10 000 € a nižšie, tak je naspäť tvojich ešte ďalších 200 €.

Spolu tak môžeš získať cashback v hodnote až 430 €, pričom o šťastie môžeš zabojovať aj s ďalšími 20 voľnými spinmi. Tie môžeš roztočiť v hrách Hot Africa, Blazing Ice, Flip The Chip, Fruit Awards, Gem-O-Rama, Hell Mania, Fruiti XX, Fruits`n`Fire, Hunter Spirit, Joker`s Five, Lucky Pot, Respin Joker.

Na využitie bonusov na eTIPOS.sk máš 30 dní od jeho pripísania na hráčske konto, voľné spiny majú platnosť 5 dní od pripísania tak nestrácaj čas!

Do dennej bilancie spadá hranie v čase od 5:00 hod. do 4.59 hod. nasledujúceho dňa.

Prajeme veľa šťastia!

Zisti viac o VIP bonuse

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk