Eurojackpot. Medzinárodná lotéria, ktorá dokáže zmeniť život niekoľkým generáciám. Lotéria, ktorá so sebou prináša balík peňazí, o akom sa nikomu z nás ani len nesníva. V polovici októbra v nej obyvateľ Slovenska vyhral 58 miliónov eur, dnes je všetko pripravené na to, aby sa história opakovala. Ibaže s jedným veľkým, zásadným rozdielom – aktuálny Jackpot má hodnotu magických 72 miliónov eur!

Už len vyslovenie, napísanie sumy 72 miliónov eur spôsobuje zatočenie hlavy. Viete si vôbec predstaviť, čo všetko by ste si mohli za takú sumu dovoliť?

Úplne bez problémov by ste sa mohli stať majiteľom ostrova Ifuru Resort na Maledivách so 150 vilami a s vlastnou pristávacou dráhou pre súkromné lietadlo, ktoré by bolo ako bonus.

Alebo ak ste fanúšikom futbalu, napríklad takého Liverpoolu a zatúžili by ste po futbalistovi Firminhovi, suma z Eurojackpotu by vám postačila na jeho zakúpenie. Výkupná hodnota brazílskeho hráča je totiž práve 72 miliónov eur.

Ak však nechcete chodiť ďaleko a nie ste ani športoví fanúšikovia, nič to. Za sumu 72 miliónov eur si môžete kúpiť niekoľko desiatok bytov v Bratislave a využívať ich ako dlhodobú investíciu a svoj počiatočný kapitál ešte navýšiť.

Jednoducho, suma, ktorá čaká na víťaza Eurojackpotu je taká vysoká, že ponúka nespočetne veľa možností, čo si za ňu môžete kúpiť.

A ako hrať Eurojackpot?

Úplne jednoduchý. V hre Eurojackpot si vyberáte 5 čísel z 50-číselného radu (1-50) a dve dodatkové čísla (Euročísla) z 10-číselného radu (10). Dokopy teda 7 šťastných čísel.

Za jeden tiket v hre Eurojackpot zaplatíte 2 € na jedno stávkové obdobie. Ak sa rozhodnete aj pre doplnkovú hru EUROJACKPOT JOKER, tiket vás bude stáť 3 €.

Žrebovanie výherných čísel prebieha raz do týždňa, a to v piatok o 18:00.

Ako sa hovorí, dve eurá má dnes každý. Ale 72 miliónov?! To je suma, ktorú veruže nenájdete len tak na ulici. Ale v hre Eurojackpot vám ju ponúkame.

Tak čo, už máte vybratých SEDEM šťastných čísel?
72 miliónov eur čaká možno práve na vás.

Veľa šťastia.

Zdroj foto : TASR

hrať Eurojackpot