Hokejové kluby TIPOS extraligy sa síce boria s problémami koronavírusu a viaceré sú v karanténe, no tie tímy, kde sú hráči zdraví, pokračujú v nahustenom programe. Počas piatka a nedele sa tak odohrajú odohrajú zápasy 20. a 21. kola. A ako si vychutnať najlepšie? No predsa s podaným tiketom od TIPOSU!

Aj extraligové zápasy si môžu novo registrovaní hráči vychutnať úplne v pokoji, bez nervov so Stávkou bez rizika až do 50 €. Ak bude tvoja prvá stávka nevýherná, vrátime ti celú výšku vkladu v podobe bonusu a to minimálne 20 € až maximálne 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Ktoré zápasy sú na programe počas víkendu?

PIATOK:

Michalovce – B. Bystrica – 1

Východniari vyhrali posledné dva zápasy, keď si poradili so Spišskou Novou Vsou a Liptovským Mikulášom zhodne 4:2. Tím zo Zemplína sa v poslednom čase posilnil hneď o dvojicu hráčov z Bratislava Capitals, keď prišli útočníci Dávid Buc a Roman Faith.
Bystričania sú naopak v kríze, nefunguje im najmä defenzíva, keď v trojzápase so Zvolenom, Košicami a Slovanom inkasovali 17 gólov!
Favorit zápasu je jasný.

Spišská Nová Ves – L. Mikuláš – X2
Súboj tímov z dna tabuľky. Spišiaci v posledných piatich domácich zápasoch nepredvádzajú oslnivé výkony, veď z piatich vyhrali len jeden, nad bratislavským Slovanom.
Liptáci sú vonku tragickí. Na výhru v lige na ľade súpera čakajú takmer rok – od decembra 2020, kedy uspeli v Banskej Bystrici. Dočkajú sa práve teraz?

Zvolen – N. Zámky – 1
1. tretina – 1

Majster hostí tím, ktorý síce naposledy zdolal Trenčín, ale predtým mal sériu štyroch prehier. Z posledných 17 zápasov vyhrali Nové Zámky nad Zvolenom v riadnom hracom čase len raz, takmer na deň presne pred 3 rokmi – 27.11.2018. Teraz žiadne prekvapenie neočakávame, naopak, Zvolen by mal jasne dominovať a vyhrať o niekoľko gólov.

NEDEĽA:

Slovan – Poprad – X2
V Bratislave sa stretnú dva popredné tímy z nášho prostredia. Špecifický duel čaká na Marcela Haščáka, ktorý je odchovancom Popradu a teraz nastúpi „proti svojim“. Slovan je lídrom tabuľky, Poprad sa nečakane trápi. Kamzíci to na belasých vedia, a to platí napriek poslednému zápasu, ktorý Slovan vydrel výhrou 2:1. Slovanisti predtým čakali na triumf nad týmto súperom 10 rokov. Poprad by chcel z tejto štatistiky ťažiť znova.

Trenčín – Zvolen – X2
Dukla nepredvádza herne skvelé výkony. Potvrdili to aj v zápase so Spišskou Novou Vsou, ktorú zdolali po nemastnom-neslanom výkone 5:4 po predĺžení. Zvolen síce nepredvádza na ľade súperov takisto oslnivé výkony, no bodovať by mal.

L. Mikuláš – B. Bystrica – 1x
počet gólov – viac ako 5,5

Trápiaci sa tím privíta trápiaci sa tím. Aký môžeme očakávať hokej? S deravými obranami. Ani jedno mužstvo nežiari, keď spolu hrajú, padá pomerne veľa gólov. A výsledok? Domáci tím by nemal prehrať.

Prešov – Michalovce – X

Východniarsky súboj, ktorý sľubuje atraktívny zápas. V prvom dueli uspeli prekvapujúco zverenci Ernesta Bokroša 4:1. Odvtedy pretiekol v Hornáde veľa vody, a tak sa môže teraz pritrafiť úplne iný výsledok. Prešov sa však vyšvihol v lige, Michalovce sú na čele. Očakávame vyrovnaný duel, ktorému pasuje remíza.

KOMPLETNÁ PONUKA