Víkendová ponuka je pre športových fanúšikov tradične nabitá zaujímavými podujatiami. Nie inak tomu bude aj v tomto prípade. My ti dávame do pozornosti zápas o čelo tabuľky nemeckej Bundesligy Leverkusen – Bayern, na ktorý si môžeš staviť v herni eTIPOS.sk úplne bez rizika!

Najlepší európsky tím z poslednej sezóny Bayern Mníchov má po 12. kole na konte 27 bodov. Jeho súper, Bayer Leverkusen, je na tom ešte o bodík lepšie. Fanúšikovia futbalu po celom svete sa tak môžu tešiť na priamy súboj o líderskú pozíciu Bundesligy.

No a ty si ho môžeš vychutnať v spoločnosti eTIPOS.sk úplne bez rizika.

Zaregistruj sa, tipni si svoju prvú stávku na tento zápas a už len čakaj, ako to dopadne. Ak bude tvoja prvá stávka nevýherná, vrátime ti celú výšku vkladu v podobe bonusu a to minimálne 20 € až maximálne 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Ponuka platí pre predzápasovú SÓLO stávku (LIVE nie). Je len na tebe, či zvolíš stávku na domácich, hostí či remízu alebo niektorú z odvodených stávok (počet gólov, handicap, 1. polčas, počet rohov, strelci gólov).

V BayArene v Leverkusene nás čaká súboj dvoch najofenzívnejších mužstiev ligy. Môžeme sa tešiť na gólové hody? Presadí sa Robert Lewandowski, čerstvý víťaz ankety FIFA pre najlepšieho futbalistu roka 2020 alebo zaberie domáca ofenzíva, ktorá v posledných troch dueloch vyprodukovala úctyhodných 11 gólov.

Tipni si zápas Leverkusen – Bayern v herni eTIPOS.sk so stávkou úplne bez rizika až do 50€!

ZÁPASOVÁ PONUKA TU