Máme nového milionára! Vďaka číselnej lotérii EUROMILIÓNY sa v sobotňajšom žrebovaní zrodil nový slovenský milionár. Vďaka jednému šťastnému okamihu si výherca pripíše na svoj účet sumu 8 997 697,75 €.

Celkovo, vďaka hrám a lotériám TIPOS-u, pribudlo doteraz na Slovensku 64 eurových milionárov. Práve výhra v hre EUROMILIÓNY je druhou najvyššou výhrou v rebríčku jackpotových výhier.

Milionárom sa väčšinou človek nestane zo dňa na deň. Práve výhra je jedinečnou situáciou, kedy takýto životný zvrat môže nastať len v priebehu niekoľkých hodín. Nie vždy je človek na takúto zmenu pripravený, vysoká výhra so sebou prináša aj riziká. Preto je dôležité si svoje správanie a postup dôkladne premyslieť a pripraviť sa na takúto veľkú životnú zmenu. Peniaze nie sú všetko, zároveň však dokážu zmeniť všetko!

Nový milionár musí hlavne konať rozvážne. Hrozbou je zle investovaná výhra alebo aj nesprávne a impulzívne rozhádzanie peňazí. Navyše, návrat do pôvodného životného štandardu nie je jednoduchý.

Ak sa stanete do rána milionárom, môže vám pomôcť niekoľko rád, ktoré sme pre vás pripravili.

1. Dôkladne si skontrolujte svoj tiket

Predtým, ak sa začnete z výhry radovať, od radosti kričať, skákať, behať, dôkladne si skontrolujte svoj tiket. Uistite sa, že ste správne tipovali všetky čísla. Pred tým, ako budete pokračovať v oslavách, overte si na oficiálne stránke tipos.sk okrem vyžrebovaných čísel, aj dátum podávania tiketu.

2. Výherný tiket si dôkladne odložte na bezpečné miesto

Hneď ako si skontrolujete správnosť výherného tiketu, odložte si ho na bezpečné miesto. V prípade podávania stávky na predajnom mieste, je potvrdením o výhre váš tiket. Je nadmieru dôležité si tiket odložiť na miesto, ktoré si zapamätáte a ktoré je neznáme pre vaše okolie.  Výhodou online stávky je, že nemusíte mať strach zo straty alebo krádeže výherného tiketu a všetko je zaevidované na hráčskom konte v online herni eTIPOS.sk.

3. Zostaňte kľudný a o výhre radšej nehovorte

Je prirodzené, že sa chceme o radosť podeliť s okolím. Ak vyhráte miliónovú výhru, budete to možno chcieť vykričať od šťastia celému svetu. Je lepšie zostať kľudný, nenápadný a toto svoje šťastie si nechať pre seba, prípadne pre čo najmenší okruh najbližších, ktorým najviac dôverujete. Správy tohto druhu sa šíria raketovou rýchlosťou a posledná vec, ktorú ako nový milionár potrebujete, je veľa telefonátov a správ od známych, ale aj menej známych, ktorí vám gratulujú a v tom horšom prípade vás žiadajú o „pomoc“.

4. Kontaktujte odborníkov

Mali by ste kontaktovať odborníkov, ktorí vám poradia. Medzi tím odborníkov patrí právnik, finančný poradca a účtovník. Najbližšie dni budete pod tlakom a skúsený tím odborníkov vám poskytne nielen psychický kľud, ktorý budete potrebovať, ale  hlavne vás usmerní a pomôže vám v oblastiach, s ktorými nemáte skúsenosti a hrozí vám, že sa rozhodnete nesprávne.

5. Neunáhlite sa a nechajte si čas na rozmyslenie

Každý výherca má 35 kalendárnych dní na uplatnenie výhry. Nie je dôvod sa unáhliť. Rýchle a nepremyslené rozhodnutia často spôsobujú, že robíme chyby. Preto je lepšie niekoľko dní popremýšľať, zvoliť si správny postup. Výhra v číselných lotériách sa zverejňuje. Často sa výhercovi odporúča zostať niekoľko dní v anonymite na pokojnom mieste, kde sa upokojí a premyslí si správny postup.

Nestali ste sa milionárom? skúste šťastie