Vianoce sa blížia a akákoľvek výhra v tomto období určite poteší každého z nás. Vianočná jazda štartuje už dnes a poteší každého výhercu ešte pred Vianocami.

Hrajte druhé kolo Vianočnej bonusovej jazdy od 9. 12. 2019 do 22. 12. 2019. Nezabudnite sa zapojiť od prvého dňa a spríjemnite si výhrou jeden z najobľúbenejších sviatkov roka.

V prvom kole sme rozdelili sumu 10 000 € medzi 173 šťastných hráčov, čo predstavuje bonus 57,60 € pre každého hráča Aj v druhom kole si výhercovia rozdelia sumu 10 000 €.  Je len na vás, či sa budete pred Vianocami tešiť z výhry.

Dôkladne si prečítajte podmienky „VIANOČNEJ JAZDY o 20 000 €“, hrajte a vyhrajte.

Do druhého kola sa môžete zapojiť v internetovej herni eTIPOS.sk, v sekcii Šport. Počas doby trvania aktivity si podajte aspoň jeden tiket denne s ľubovoľným zápasom z aktuálnej kurzovej ponuky s minimálnou výškou kurzu 1,25. Výška vkladu musí byť minimálne 10 €.

Stávky, ktorými sa zapojíte, môžu byť výherné, nevýherné aj nevyhodnotené. Do tejto bonusovej aktivity sa zapojíte podaním akejkoľvek sólo stávky, kumulatívnej stávky a aj odvodenej stávky. Systémové stávky sa do tejto bonusovej aktivity nezapájajú.

chcem sa zapojiť

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk