Anglická Premier League sa už rozbehla na plné obrátky, a tak sa na najlepší futbal môžeme tešiť aj počas tohto víkendu.

Na stránke eTIPOS.sk majú športoví nadšenci a tipéri možnosť bohatej ponuky základných, aj odvodených stávok na zápasy, a to pred zápasom aj počas neho. Inšpiruj sa našimi analýzami a preži jedinečný zážitok s anglickou Premier League.

Southampton – Manchester Utd.

Tipy: Zápas X2 – 1. gól ManU – viac gólov ako 2,5

Aj keď sa diabli z Manchestru v tejto sezóne trápia, v súboji na ihrisku Southamptonu sú favoriti. Po domácej prehre s Brightonom 1:2 a vysokej prehre 0:4 na Brentforde ale prišla domáca výhra proti Liverpoolu, a tak sa zverenci Erika Ten Haga konečne odpútali z posledného miesta v tabuľke, na ktoré spadli po druhom kole. Southampton je aktuálne tri miesta pred ManU a patrí mu 11. miesto. Do sezóny vstúpili vysokou prehrou s Tottenhamom, po domácej remíze 2:2 proti Leedsu ale Saints ukradli všetky body z horúcej pôdy Leicesteru, keď v druhom polčase otočili nepriaznivý stav a zvíťazili 1:2.

Chelsea – Leicester

Tipy: Zápas 1 – 1. gól Chelsea – 1. polčas Chelsea

Tímu zo Stamford Bridge vyšiel vstup do novej sezóny na výbornú, keď vyhrali zverenci trénera Tuchela v Goodison Parku s Evertonom gólom Jorginha. Prvé body stratili hneď v druhom kole proti Tottenhamu, keď dvakrát viedli, Hary Kane však v 96. minúte nervózneho zápasu vyrovnal. Obrovská rana však prišla na ihrisku Leedsu, kde prišla dosť nečakaná a krutá prehra 0:3.

Líšky z Lecesteru si rovnako predstavovali, že budú mať viac bodov po troch kolách, ako jeden. Po remíze s Brentfordom prišli totižto prehry na Arsenale, a rovnako tak nezvládli domáci zápas so Southamptonom. Leicester je predposledný, Chelsea patrí dvanáste miesto, čo je na klub so svetovými hráčmi a nezanedbateľným rozpočtom veľmi málo.

Manchester City – Crystal Palace

Tipy: Zápas 1 – Handicap (-1,5) 1 – Haaland strelí gól

Zverenci Pepa Guardiolu nie sú iba favoritom zápasu proti Crystal Palace, ale pochopiteľne, aj na celkové prvenstvo v tejto sezóne. Po hladkých víťazstvách na West Hame a doma rozdielom štyroch gólov proti Bournemouthu ale prišla aj prvá strata bodov. Na ihrisku „strák“ z Newcastlu velikán prehrával už 1:3, góly Haalanda a Silvu ale nakoniec zachránili aspoň bod, a tak Citizens patrí v aktuálnej tabuľke Premier League druhé miesto sa suverénnym Arsenalom. Crystal Palace je deviaty, keď po prehre s Arsenalom zaskočili na Anfielde Liverpool, ktorému ukradli bod. Ešte veselšie bolo v ich tábore po treťom kole, v ktorom zaknihovali aj prvé víťazstvo – nad Aston Villou 3:1.

Arsenal – Fulham

Tipy: Zápas 1 – 1. gól Arsenal – viac gólov v 2. polčase

Kanonierom sa darí nad očakávania, zverenci Mikela Artetu vyhrali všetky tri ligové zápasy a ako jediný tím z Premier League v aktuálnej sezóne ešte nestratili bod. Famózne skóre 9:2 hovorí o celkom slušnej útočnej efektivite Gunners. Navyše sa Londýnčanom darí aj obrane, keď až dva zápasy skončili pre nich s čistým kontom (Crystal Palace a Bournemouth). Aarona Ramsdaleho dokázali prekonať iba hráči Leicestru pri víťazstve 4:2.

Fulham tiež nepodáva prekvapivo zlé výkony, na konte má 5 bodov a ešte neokúsil pocit prehry. Po dvoch remízach (doma s Liverpoolom a na ihrisku Wolwerhamptonu) The Cottagers zdolali doma nebezpečný Brenford. Zverenci Marca Silvu síce stratili po prestávke dvojgólové vedenie, v nadstavenom čase však o všetkom rozhodol v skvelej forme hrajúci Mitrovič.

Aston Villa – West Ham

Tipy: Zápas X – 1. polčas 0:0 – menej gólov ako 2,5

Po troch kolách je na tom lepšie Aston Villa, tímu z Birminghamu patrí v tabuľke Premier League trináste miesto, zverenci Stevena Gerrarda dokázali zdolať v druhom kole Everton 2:1. Naopak West je na úplnom chvoste ostrovného pelotónu, keď „kladivári“ ako jediný tím nedokázali získať ani jeden bod.

Čo je však ešte horšie, je fakt, že pod vedením známeho trénera Davida Moyesa nestrelili v aktuálnej sezóne ani gól a tak prehry s Man. City, Nottinghamom a Brightonom hovoria jasnou rečou (skóre 0:5).

chcem tipovať