Veľkonočné sviatky sú spojené s množstvom vody a šibačov, pred ktorými sa schováva nejedna dievčina. Tento rok boli o niečo pokojnejšie, nie však v online herni eTIPOS.sk. Pre viacerých hráčov boli dokonca výnimočné. Určite zostanú nezabudnuteľné pre nového milionára, ktorí v piatkovom žrebovaní lotérie Eurojackpot vyhral sumu vyše 5,2 milióna eur.

A to nie je všetko! Veľká noc priniesla v online herni eTIPOS.sk šťastie aj ďalším výhercom.

Zelení škriatkovia z hry Greedy Goblins neboli chamtiví ale naopak veľmi štedrí

Každý sa na veľkonočnú šibačku pripravoval inak. Niekto si možno plietol korbáč, iný zase vyberal tú najsilnejšiu voňavku, alebo rovno napúšťal vedro vody. Hráč Marko2017 stihol všetko, dokonca aj získať neuveriteľnú výhru v sume 61 250 €. Nedeľný večer sa zabavil v online kasíne eTIPOS.sk. Rozhodol sa pre hru Greedy Goblins a zelený škriatkovia boli k nemu naozaj štedrí. Odvážne roztočil valce s vkladom 150 € a získal free spiny. Vďaka týmto voľným otočeniam pokračoval v tejto hre a určite to neľutuje. Štvrté voľné otočenie valcami na tomto výhernom prístroji mu prinieslo výhru 60 000 €. Veľkonočný pondelok tak bol u tohto hráča určite v znamení poriadnej oslavy z výhry a do vedra možno napúšťal šampanské namiesto vody.

Pri výraze pekelná výhra asi každého napadne, že ide o výhru, ktorá sa nevyhráva každý deň. V tomto prípade nehovoríme iba o zaujímavej sume jednorazovej výhry ale aj o hre, v ktorej ju hráč nahral. Šťastie v hre a pekelnú výhru v sume 5 000 € mu prinieslo jedno otočenie valcami v hre Hell Mania. Výherca, ktorý svoje šťastie v online kasíne eTIPOS.sk skúsil pod prezývkou sz, odštartoval 9. apríl hneď od skorého rána pekelnou výhrou. Veríme, že mal takéto šťastie celý deň.

V online kasíne eTIPOS.sk sa dá zabaviť aj s malými stávkami. Potvrdili by to určite niekoľkí hráči, ktorí do jedného zatočenia investovali 1 €. Nielen zabaviť, ale aj vyhrávať sa dá s malým vkladom do hry. Hráč Natal012 si zahral hru Book of Secrets so stávkou na jedno otočnie iba 0,50 € a jeho výhra prekvapila asi aj jeho samého. Vytočil si nádhernú sumu 1048,25 €. Veľmi podobne si zahral aj hráč Gabrielitka, ktorý si zvolil výherný prístroj Thunderstruck II a vyhral 1336,50 €. V online kasíne eTIPOS.sk šťastie praje aj menej odvážnym hráčom.

Ako si užil Veľkú noc nový milionár?

Výnimočná bola tohtoročná Veľká noc minimálne pre jedného Slováka, ktorý sa počas týchto sviatkov stal milionárom. A to nie vďaka výslužke za šibanie, ale vďaka neuveriteľnému šťastiu v lotérii Eurojackpot. V piatkovom žrebovaní tejto medzinárodnej lotérie vyhral v druhom poradí vyše 5,2 milióna eur. Aktuálne je to najvyššia výhra, ktorú získal Slovák v tejto lotérii. Veľký piatok pre neho nebude už nikdy iba obyčajným sviatkom, ale dňom, kedy sa mu zmenil život. Navždy sa mu bude spájať s touto miliónovou výhrou.

Nový milionár uzatvoril svoju šťastnú stávku na jednom z predajných miest spol. TIPOS v Prešovskom kraji. Na tikete vyplnil vlastnými číslami jedno hracie pole – stĺpec. Jeho vklad do hry bol 2 €.

V lotérii Eurojackpot sa stále hrá o miliónové výhry. Staň sa ďalším slovenským milionárom.

Vyber si svoju zábavu