Hrať a vyhrať! Jedno z prirodzených spojení, o ktoré sa snaží asi každý hráč. V prvom rade je online herňa eTIPOS.sk o zábave a strávení voľnej chvíle. Povezme si pravdu, že výhra je ten najlepší záver akejkoľvek hry. A niekedy dokáže výška výhry naozaj veľmi prekvapiť. Stať sa milionárom tak jednoduchým spôsobom, ktorý stojí hráča niekoľko minúť a len niekoľko eur, to je snom asi väčšiny z nás. Spoločnosť TIPOS ho už splnila mnoho šťastným Slovákom.

V piatok 17. apríla pribudol ďalší Slovák, ktorému sa splnil sen a zo dňa na deň sa stal milionárom.

Výhra 12 400 € veľmi potešila

Výhry v online kasíne eTIPOS.sk potešia. A hlavne v prípade, keď vyhráš sumu, ktorá sa môže prirovnať k priemernému ročnému platu. Predstava, že na to bežne pracuješ celý rok a túto sumu získaš v priebehu niekoľkých minút jednoduchým zatočením valcami výherného prístroja, tvoju radosť znásobí. Možno to je aj prípad aktuálneho výhercu tejto sumy. Hráč Marko2017 si 15. apríla zahral hru Fruit Zen, jednoducho roztočil valce a vyhral 12 400 €. Ideálny výsledok hry.

Hráčom sa minulý týždeň darilo aj v iných obľúbených hrách. Joker’s Five priniesol hráčovi s prezývkou 2A9F0G 16. apríla výhru 7 600 €. O dva dni neskôr, v sobotu 18. apríla, sa bežná chvíľka zábavy v hre Criss Cross zmenila na naozaj výnimočnú. Vďaka výhre 6 921,67 € na túto hru hráč thomas88 určite nezabudne. Vybral si správne, keď roztočil valce hry Criss Cross, ktorá patrí medzi výber troch hier, v ktorých si zahráš aj o MAX POWER BONUS.

Kasínový bonus s názvom MAX POWER BONUS postupne narastá a jeho hodnotu si skontroluješ na stránke eTIPOS.sk. Najdôležitejšie je, že vďaka bonusu sa tvoja výhra môže vyšplhať aj na niekoľko tisíc eur.

Skús šťatie v kasíne

Číselné lotérie sú obľúbené aj vďaka výške možnej výhry

Ako sa stať milionárom v čo najkratšom čase? Na túto otázku pozná odpoveď aj najnovší slovenský milionár. Jemu sa to podarilo výhrou v číselnej lotérii. V piatok 17. apríla vyhral v lotérii Eurojackpot v druhom poradí výhru vo výške 7 331 310,90 €. Svoju šťastnú stávku uzatvoril na jednom z predajných miest spol. TIPOS v Banskobystrickom kraji. Vyplnil svoje vlastné čísla na štyri hracie polia, za túto zábavku zaplatil 8 € a výsledok je priam neuveriteľný. Dnes už sa možno teší z niekoľko miliónového prírastku na svojom účte.

Celkom výrazný prírastok na účte priniesla minulý týždeň hráčovi aj iná číselná lotéria. Konkrétne to bola jackpotová výhra v stredajšom žrebovaní LOTO 5 z 35 v sume 63 032,60 €. Síce výherca nie je nový slovenský milionár, ale získať za stávku v hodnote 1 € výhru vyše 63 tis. €, to je naozaj veľmi úspešný výsledok.

Mesiac apríl praje výhram, využi to a skús svoje šťastie v hre. Napríklad v lotérii EUROJACKPOT sa hrá najbližšie o 90 mil. €. Hraj a vyhraj.

Hraj Eurojackpot o 90 miliónov €