Naozaj je možné vyhrať vďaka stávke cez SMS takmer 6 miliónov €? Je to možné, máme na to dôkaz. V číselnej lotérii LOTO sa to podarilo hráčovi, ktorý investoval 1 €, podal stávku cez SMS a stal sa milionárom.

Vyznáte sa v športe? Využite to pri športových stávkach.

Prehľad v športe môžete vďaka eTIPOS.sk využiť a vyhrať. Zabavte sa v online herni, alebo využite mobilnú aplikáciu eTIPOS Šport. V ponuke je niekoľko zaujímavých zápasov, určite si vyberie každý športový fanúšik.

Aj v online kasíne eTIPOS.sk vám stačí na výhru 1 €

Už začiatok minulého týždňa bol v online kasíne eTIPOS.sk rušný a hráči hrali a vyhrávali. Väčšinou je prvý deň v týždni skôr rozbehový, tentokrát bol štart týždňa plný zábavy a výhier. V tento deň bola dosiahnutá aj jedna z najvyšších jednorazových kasínových výhier za minulý týždeň. V hre Vampire Bride nahral hráč 2A9F0G výhru 9 840 €.

Vampire Bride je jednoduchý online automat, ktorý vám ponúkne vďaka dokonalej grafike, zábavu plnú upírov. Okrem zábavy dáva možnosť vyhrať zaujímavú výhru tak ako jeden z minulotýždňových výhercov.

Medzi ďalšie online hry, v ktorých sa minulý týždeň hráčom darilo, určite patrí aj výherný prístroj Respin Joker. Tento online automat poteší aj začínajúcich hráčov, ktorí uprednostňujú jednoduchosť.

Na výhru v online kasíne eTIPOS.sk vám stačí 1 €. Určite to môže potvrdiť nejeden hráč. Minulý týždeň sa hráčovi Patress55 podarilo s vkladom do hry 1 € nahrať výhru 1 384 €. Konkrétne si zahral hru Book of Secrets.

Milionárom vďaka jednej SMS

V stredu, 26. februára 2020, v žrebovaní výherných čísel pre LOTO padol v prvom ťahu fantastický jackpot 5 982 492,50 €. Šťastný hráč uzatvoril svoju stávku prostredníctvom SMS, ktorú odoslal z mobilného telefónu na číslo 3333. Spoľahol sa na náhodný výber čísel a jeho vklad do hry bol 1 €.

Výherca fantastického jackpotu sa stal 65. milionárom v 27-ročnej histórii národnej lotériovej spoločnosti TIPOS.

Nedeľné žrebovanie minulého týždňa taktiež nezostalo bez úspechu. Doplnková hra JOKER má ďalšieho výhercu jackpotu. V doplnkovej hre JOKER, ktorá je spoločná pre hry LOTO a LOTO 5 z 35, získal šťastný hráč jackpotovú výhru 61 689,40 €.

CHCEM HRAŤ NA eTIPOS.SK