Každý týždeň pribúdajú noví šťastní výhercovia. Minulý týždeň bol špeciálny a do sveta slovenského online kasína priniesol úplnú novinku, ktorá ponúka hráčovi okrem šance vytočiť si výhru aj možnosť získať jackpot. To tu ešte doteraz nebolo. Od 11. mája tak hráči v online kasíne eTIPOS.sk hrajú 40 nových hier od dodávateľa EGT. Roztočením valcov na týchto online automatoch majú šancu vyhrať JACKPOT.

Kasínové JACKPOTY padajú každý deň

Čo iné poteší hráča viac ako ďalšia možnosť na výhru, ktorú prinášajú nové hry od spoločnosti EGT. Hráte s nimi o 4 rôzne JACKPOTY.

Kasínové JACKPOTY padajú neuveriteľne často. Za minulý týždeň sa tejto výhre potešilo niekoľko hráčov. V utorok 12. mája bolo presne 37 výhercov, ktorí si svoj rozpočet prilepšili o takúto špeciálnu výhru. Streda v počte výhier nezaostávala a hráčom priniesla ešte viac šťastia, spolu 45 jackpotových výhercov. A podobné počty boli počas minulého týždňa každý deň.

Skús nové hry

EGT hry neponúkajú len veľké množstvo výhercov, ale neuveriteľnou sa môže zdať aj výška, ktorú môžu dosiahnuť. Za prvý týždeň padol aj ten najvyšší zo štyroch EGT jackpotov. Presne v sobotu 16. mája sa jednému z hráčov vďaka tomu, že roztočil valce na jednom z nových výherných prístrojov podarilo získať aj jackpotovú výhru. Zahral si online automat s názvom 40 Super Hot a stal sa prvým slovenským výhercom jackpotu označovaného čiernou pikou. Na svoj účet si okrem klasickej výhry pripísal aj sumu 4 980 €.

Výška všetkých štyroch jackpotov, o ktoré s EGT hrami hráte, stále rastie. Staň sa ďalším šťastným výhercom jackpotu. Vyskúšaj 40 nových hier od spoločnosti EGT.

Malé loto sa oplatí hrať

Číselná lotéria LOTO 5 z 35 je jednou z tých lotérií, ktorá svojim hráčom častejšie dopraje vyhru. Inak tomu nebolo ani v nedeľu, keď sa žrebovali výherné čísla. Hráč, ktorý si svoju stávku podal v Prešovskom kraji, vyhral vďaka číslam 1, 6, 15, 29 a 33 jackpot a je bohatší o 16 958 .

LOTO 5 z 35 je lotériou, ktorej jackpoty padajú častejšie, hráči majú približnú šancu na výhru 1: 324 632.

Pri číselných lotériách LOTO a LOTO 5 z 35 si nezabudnite podať aj doplnkovú hru JOKER, v ktorej jackpot naberá na výške. Momentálne presiahla sumu tristotisíc a pohybuje na úrovni 337 653,45 €.

podať LOTO a JOKER