Šťastie treba pokúšať. Tohto pravidla sa pravdepodobne držal hráč, ktorého môžeme nazvať ŠŤASTLIVCOM týždňa. Odvaha a súťaživosť mu priniesli niekoľko výhier. Úspešne zdolal „malé loto“, ale skúsil svoje šťastie aj v doplnkovej hre JOKER. Spoľahol sa na náhodný výber čísel pre svoju systémovú stávku – systém 7 pre hru LOTO 5 z 35 a z tejto hry si na svoj účet pripíše aj desať výhier z druhého a desať výhier z tretieho poradia.

Mobilné tipovanie je moderné

S aplikáciou eTIPOS Šport ste nonstop v obraze. Tipovanie športových zápasov je okrem vidiny finančnej výhry aj forma zábavy. Vďaka mobilnej aplikácii je tipovanie dostupné odkiaľkoľvek. Čoraz viac športových fanúšikov a tipujúcich uprednostňuje stávky uzatvorené prostredníctvom mobilných aplikácií, eTIPOS Šport je ideálna aplikácia do vášho mobilu.

Najštedrejším výherným prístrojom týždňa sa stáva JETSETTER

Najväčšia ponuka zábavy v je online kasíne eTIPOS.sk. Každý hráč si nájde tú svoju obľúbenú.

Obľúbený výherný prístroj si minulý týždeň našiel aj hráč 1F2H9H. Zahral si online automat Jetsetter a určite neľutoval. Za 20€ si vytočil až 10 700 € to nominovalo túto hru na najštedrejší výherný prístroj týždňa. Už svojou grafikou hráča dostane do sveta blahobytu, prepychu a luxusu, kde sa všetko točí okolo drahých áut, súkromných lietadiel, jácht a pekných žien. Ak sa tento prepych vďaka skvelej výhre stane skutočnosťou, je to garancia pre ideálnu zábavu plnú výhier.

V štedrosti výhier sa automatu Jetsetter veľmi tesne približovali aj ďalšie hry, v ktorých sa hráčom minulý týždeň naozaj darilo. Určite vyskúšajte svoje šťastie v  Book of Secrets, Mermaids Millions a Break Away.

Vyberte si zo širokej ponuky online kasína eTIPOS.sk a potešte sa výhrou.

Čo vyhral šťastlivec týždňa?

Počas uplynulého víkendu padlo niekoľko skvelých výhier v číselných lotériách.

V piatok 21. februára, sa v lotérii EUROJACKPOT hralo o jackpot vo výške 23 000 000 €. Jackpot nepadol, ale šťastie bolo štedré voči jednému zo slovenských hráčov. Šťastný Slovák získal v treťom poradí výhru vo výške 114 255 €.

V nedeľu 23. februára sa darilo aj dvom hráčom hry LOTO 5 z 35, ktorí si rozdelili jackpot. Každý z nich získal výhru vo výške 19 789 €.

Výnimočným šťastím je vyhrať niekoľko výhier naraz. Preto za šťastlivca týždňa môžeme považovať úspešného hráča „malého lota“, ktorý sa spoľahol na náhodný výber čísel pre svoju systémovú stávku – systém 7 pre hru LOTO 5 z 35. Priplatil si aj účasť v doplnkovej hre JOKER. Vďaka systémovej stávke – systém 7 pre hru LOTO 5 z 35 si tento výherca bude môcť pripísať na svoj účet aj desať výhier z druhého a desať výhier z tretieho poradia. K jackpotovej výhre si teda pripíše ešte ďalších 2 262 €. Dohromady tak vyhral 22 051 €.

Vyberte si zo širokej zábavy na etipos.sk