Ďalší úspešný týždeň za nami. Nielenže sa vyhrávalo v obľúbených číselných lotériách LOTO a LOTO 5 z 35. Hráči si prišli na svoje aj v online kasíne, kde sa točilo výhernými prístrojmi naplno.

Online kasíno eTIPOS.sk lámalo rekordy

Tento týždeň hráči opäť potvrdili, že online kasíno eTIPOS.sk je obľúbená forma zábavy. Celkový počet jednotlivých stávok v priebehu minulého týždňa patril medzi jeden z historicky najvyšších.

Z výšky svojej výhry sa tešil hráč 1F2H9H, ktorý sa v utorok, 11. februára, rozhodol pre hru Jetsetter a tá mu priniesla jednorazovú výhru vo výške 8 790 € pri vklade 15 €. Hlavnými symbolmi tejto hry sú ruleta, súkromné ​​lietadlo, jachta, auto Ferrari a samozrejme nechýba ani nádherná blondínka s 500-dolárovkami v ruke. Hra Jetsetter vás svojou grafikou zavedie do sveta prepychu a luxusu.

Obľúbenými online hrami boli celý týždeň bezpochyby Burning Desire, Fruit Awards, Gem-O-Rama a Respin Joker.

Aj eŽreby priniesli na Valentína zaujímavú výhru

Hry v online kasíne eTIPOS.sk nemusia patriť k finančne náročným druhom zábavy. Zabavíte sa aj s vkladom od 0,10 € za jedno zatočenie alebo si môžete zotrieť online žreb už od 0,20 €.

Potvrdil by to aj hráč luciak21, ktorý si na Valentína zotrel eŽreb s príznačným názvom Amore a spríjemnil si tento deň plný srdiečok výhrou 1 000 €.

Šťastný hráč vyhral v 2. ťahu hry LOTO 500 000 €

V nedeľnom žrebovaní výherných čísel pre hru LOTO bola v druhom ťahu hry dosiahnutá výhra v prvom poradí. Šťastný hráč vyhral skvelých 500 000 €. Hráč, ktorý je od nedele vďaka hre LOTO bohatší o pol milióna eur, uzatvoril svoju šťastnú stávku prostredníctvom herného portálu eTIPOS.sk. Cez svoje internetové hráčske konto uzatvoril osemtipovú stávku a spoľahol sa na svoje čísla.

V nedeľu sa darilo aj ďalšiemu hráčovi hry LOTO. Uspel v doplnkovej hre JOKER. Stávku za 2,50 € uzatvoril na predajnom mieste v Košickom kraji a vyhral jackpot 28 831 €.

Nedeľné šťastie si užili aj traja hráči LOTO 5 z 35, ktorí si rozdelili jackpot a každý z nich získal výhru vo výške 21 305 €.

Vyberte si z ponuky etipos.sk