V online kasíne eTIPOS.sk pribúdajú výhercovia každý týždeň. Zo širokej ponuky si vyberie každý hráč. Stačí vložiť do hry aj malú sumu a máš šancu na výhru.

Aj 1 € sa dá premeniť na skvelú výhru

V online kasíne eTIPOS.sk je možné vyhrať 5 199 € aj pri vklade len 1 €. Takýto husársky kúsok sa podaril v sobotu 25. apríla hráčovi, ktorý je registrovaný pod prezývkou Strato**. Zahral si s vkladom 1 € hru Book of Secrets, okrem okamžitej jednorazovej výhry 77,50 €, získal aj 10 voľných spinov. Voľné otočenie do hry využil ukážkovo a priniesli mu ďalšie výhry. V poradí ôsme voľné otočenie mu pripísalo na hráčsky účet sumu až  5 010 €. Keď to celé zrátame, pri jedinom vklade do hry v hodnote 1 €, bola jeho celková výhra neuveriteľných 5 199 €.

A to nie je všetko. Minulý týždeň viacerí hráči predviedli ako úspešne hrať. Patrí medzi nich aj hráč registrovaný ako 1I2G4G. Jedno zatočenie v hre Thunderstruck II s vkladom 21 € mu prinieslo krásnych 9 225,30 €. Tomu sa hovorí ukážková hra.

Ďalšiemu hráčovi priniesla šťastie hra Fruit Awards. Svoj vklad 50 € na jedno zatočenie si 110-násobne navýšil a na účet si pripísal sumu 5 500 €. Jednoduchá hra plná šťavnatého farebného ovocia mu určite spríjemnila stred minulého týždňa.

Minulý týždeň množstvo hráčov potvrdilo fakt, že aj zatočenie za 1 € môže urobiť radosť zaujímavou výhrou aj viac ako 1 000 €.

Pokúšaj šťastie v kasíne

Ďalší šťastný výherca hry LOTO 5 z 35

„Malé loto“ aj tak je nazývaná obľúbená číselná lotéria LOTO 5 z 35. Práve táto lotéria priniesla v stredajšom žrebovaní veľkú radosť hráčovi, ktorí si podal stávku na jednom z predajných miest v Trenčianskom kraji a teší sa z výhry 30 417,96 €. Výherca vyplnil vlastnými číslami šesť hracích polí – stĺpcov a vložil do hry iba 3 €.

Hra LOTO 5 z 35 patrí medzi číselné lotérie s malým základným vkladom na jednu stávku. Hodnota jedného tipu je len 0,50 eura. Zároveň ide o číselnú lotériu s najvyššou šancou na získanie hlavnej výhry. Vyskúšaj aj ty svoje šťastie v tejto hre.

A nezabudni, že mesiac apríl prial výhram, využi to a skús svoje šťastie v máji. Napríklad v lotérii EUROJACKPOT sa hrá najbližšie o 90 mil. €. Hraj a vyhraj. 

Hraj eurojackpot