Ak sa ti ešte z Vianoc nepretáčajú panenky, mal by si si to namieriť do našej sekcie výherných online automatov. Tam sa totiž otáčajú valce, a kde sa točia valce, tam padajú výhry. A aby výhry boli ešte štedrejšie, teraz môžeš u nás, na eTIPOS.sk, získať aj slušných pár Eur naviac.

Od utorka prebieha na eTIPOS.sk vianočná akcia Merry Spinning Days. Počas nej majú všetci fanúšikovia online slotov šancu pripísať si na konto až 30 € naviac. Čiže, ak by k vám náhodou Ježiško s darčekmi nepoznal cestu, my vás odmeníme aj za neho.

Štedré a veselé pretáčanie štartuje v utorok 17.12. 2019 a končí až v nedeľu 22.12. 2019. To je celých 6 dní na získanie čo najvyššieho bonusu. Tvojou úlohou je, teda pokiaľ ťa tých 30 € láka, prekročiť na vybraných automatoch denne stávku aspoň 100 €. Pokiaľ suma tvojich stávok v daný deň prekročí stoeurovú hranicu, automaticky ti pripíšeme 5 €. Táto schéma platí počas celého trvania akcie. Každý deň tak môžete získať 5 € bonus. To je slušných pár voľných pretočení navyše.

Vo vianočnom zhone si však daj pozor, čo hráš. Do Merry Spinning Days nie sú zapojené všetky online sloty. Zvoliť si musíš jeden z týchto výherných prístrojov Blazing Ice, Claws vs Paws, Sevens & Fruit, Dice Rush, Under the Sea alebo Genie’s Fortune.

Prípadne, ak ťa vianočná nálada naozaj chytila, máme v ponuke aj online automaty s vianočnou tematikou. Merry Spining odporúčame tým, ktorí majú radi moderný grafický vizuál. Deck The Halls je slot určený pre milovníkov retro Vianoc. Oba automaty sú samozrejme súčasťou Merry Spinning Days. Sme si úplne istí, že nebude žiaden problém vybrať si automat, ktorý ti prinesie bonus, pretože všetky vybrané automaty patria medzi TOP kúsky z našej ponuky.

Takže? Darčeky máš nakúpené, pečeniu sa vyhýbaš a upratovať budeš až po víkende? Potom máš akurát dosť času na to, aby si si u nás vytočil 5 € denne. Ber kým sa točí. Štedré a výherné na eTIPOS.sk pokračujú.

Chcem sa zapojiť do merry spinning days

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk