Apríl má ako mesiac prezývku bláznivý. Z pohľadu lotériových hráčov však bude znova o pravidelnosti a vytrvalosti. Už v piatok znova štartuje Lotériová výzva (8. – 27. 4.) o bonus v hodnote 10 000 €.

Oproti prvej výzve má trochu pozmenené pravidlá. V čom spočíva?

Podmienkou je hrať pravidelne hry Eurojackpot a LOTO počas trvania súťaže od 8. apríla do 27. apríla 2022 prostredníctvom internetu, čiže cez eTIPOS.sk.

Ďalšou dôležitou podmienkou je, aby si hráč v týchto hrách podal PLNÝ TIKET.

Pri hre Eurojackpot to znamená uzatvoriť stávku s 5 hracími poľami, ako aj s doplnkovou hrou Eurojackpot JOKER. Pri hre LOTO zas stávku s 10 hracími poľami a s doplnkovou hrou JOKER.

Zmenou tak je, že hráči v aprílovej Lotériovej výzve nemusia uzatvárať stávky v hrách Euromilióny a LOTO 5 z 35. Kto však chce získať podiel z balíka 10 000 € musí od 8. do 27. apríla uzatvoriť vždy plné hracie pole v hrách LOTO a Eurojackpot.

Automaticky tak všetci zúčastnení lotérioví hráči zvyšujú svoju šancu na parádnu výhru.

Hra LOTO sa žrebuje pravidelne v stredu a v nedeľu. Najväčšia slovenská lotéria, ktorej jackpot narástol už na závratných
3 346 665 €, čaká na prvého výhercu v roku 2022. Bude to práve hráč zapojený do Lotériový výzvy?

Medzinárodná lotéria Eurojackpot sa žrebuje v utorok a v piatok, aktuálny jackpot je 17 000 000 €!

A kto sa pýta, či sa mu oplatí byť vytrvalý, vedzte, že áno! Veď počas predošlej výzvy sme napríklad spoznali víťaza 500 000 € v druhom ťahu hry LOTO!

Tak nezabudnite. Aprílová Lotériová výzva na eTIPOS.sk začína už dnes.

Veľa šťastia.

viac info