Vzchopia sa Popradčania vo finále? Tipnite si!

Hokejová TIPOS extraliga vrcholí. Dnes na nás čaká možno posledný zápas sezóny. Hráči Zvolena vyhrávajú nad Popradom v sérii už 3:0. Podarí sa kamzíkom zázračný obrat alebo víťaz základnej časti už svojho súpera ‚dorazí‘? Tipujte štvrtý zápas finále s najlepšími kurzami na eTIPOS.sk.

Natipuj si zápas so Stávkou bez rizika až do 50 €. Novoregistrovaní hráči si môžu vychutnať duel bez nervov – ak im totiž ich prvý tip nevyjde, vrátime im vklad v podobe bonusu až do 50 € (pri vklade 20 € ide o sumu 20 €, pri vklade 100 € maximálne 50 €). Stávka musí byť podaná pred zápasom SÓLO, pričom môže ísť aj odvodenú stávku (počet gólov, 1. tretina, handicap a pod.).

Finále TIPOS Extraligy si však môžu tipéru vychutnať aj s Gólovým bonusom. Ide o akciu, ktorú nájdu exkluzívne v herni eTIPOS.sk. Kto si natipuje finálový duel ako SÓLO tip a ten mu nevyjde, vrátime mu bonus vo výške strelených gólov v riadnom hracom čase znásobený koeficientom podľa vkladu.

Navyše aj štvrtý finálový zápas TIPOS extraligy sa počíta do Máj Cupu, v ktorom si tipéri rozdelia až 10 000 €!

Poďme sa spoločne pozrieť v analýze, ako by mohol vyzerať priebeh štvrtého finálového duelu.

POPRAD – ZVOLEN (stav série 0:3)

Popradčania majú pomyselný nôž na krku. Ak sa chcú udržať v sérii, musia bezpodmienečne vyhrať. O to viac budú dbať na to, aby zachytili úvod stretnutia a vytvorili si dobrú východiskovú pozíciu do ďalších tretín. Ich tréner Peter Mikula po treťom zápase kritizoval slabú efektivitu svojho mužstva. To šance aj malo, ale v koncovke zlyhávalo. Dá sa preto očakávať, že teraz vrhnú všetky sily do útoku a od prvej sekundy budú chrliť na bránku Robina Rahma oheň a síru. Kurz 2,5 na jednotku v 1. tretine má dobrú hodnotu.

Prvé dva zápasy série na zvolenskom ľade boli gólovou prestrelkou. Najskôr domáci uspeli po výhre 5:3, následne 4:3 po predĺžení. V Poprade to už bolo o inom a najmä vďaka brankárom sa šlo do predĺženia za stavu 1:1. Štvrtý zápas by mohol byť ofenzívnejší. Predsa len, ak jedno či druhé mužstvo budú vyhrávať, hra sa otvorí a mali by sme byť svedkami aspoň 5 gólov.
Tu odporúčame kurz 2,41 na možnosť – Obe mužstvá dajú gól v 3. tretine

Zvolen má veľmi kvalitné mužstvo, ktoré by najradšej ukončilo sériu už pod Tatrami, ale kamzíci spravia všetko preto, aby si nielen vybojovali piaty zápas, ale aby sa vrátili ešte aj na vlastný ľad.

Preto odporúčame tipovať jednotku v kurze 2,08. Tí odvážnejší môžu skúsiť aj strelca gólu – domáci útočník Dávid Skokan v kurze 2,9.

TIPOS TIPUJE ŠTVRTÉ FINÁLE:

Poprad – Zvolen – 1 (2,08)

Poprad – Zvolen – 1. tretina (2,5)

Obaja dajú gól v 3. tretine – ÁNO (2,41)

Dávid Skokan GÓL – ÁNO – (2,9)

ZÁPASOVÁ PONUKA