Zimomriavky, vzrušenie, napätie, očakávania. Tieto všetky pocity a emócie so sebou prinesie piatkové žrebovanie hry Eurojackpot, v ktorej sa hrá o rekordnú výhru 120 000 000 €!

Áno, čítate dobre. 120 000 000€. Skúste si povedať túto cifru aj nahlas. Počujete to? Sedem núl a predtým ešte číslica 12. Stodvadsať miliónov eur.

Peniaze, za ktoré sa dajú kúpiť futbalové či hokejové superhviezdy, lietadlá, celé paneláky, ostrovy v Karibiku, desiatky áut… Jednoducho, možností je nekonečne veľa.

chcem hrať

Podarí sa vyhrať hlavnú výhru niekomu zo Slovenska? Ak aj nie, uspeje hráč spod Tatier v 2. poradí, kde sa bude hrať takisto o rozprávkové peniaze?

Mimochodom, ak pôjde o nového nového hráča a zaregistruje sa na eTIPOS.sk, dostane od nás uvítací bonus 5 €. Tento bonus môže hráč využiť aj na podanie Eurojackpotu a hrať o 120 miliónov € v podstate zadarmo.

A ako bude podaný víťazný tiket. V predajni, cez internet alebo prostredníctvom SMS? Áno, hrať lotérie od TIPOSU sa dá každým spôsobom. Stačí mať len chuť, čo i len 2€, toľko totiž stojí jeden stĺpec v medzinárodnej lotérii a následne poriadny kus šťastia.

Ale ako sa hovorí, to praje pripraveným. Držíme palce. Kto bude novým supermilionárom? Už v piatok sa hrá o rekordných 120 000 000 €.

chcem hrať