Rok 2021 sa zatiaľ nesie v znamení poriadne vysokých výhier. Dôkazom toho je aj hráč s nickom Marko****, ktorý v priebehu 9 hodín vyhral v online kasíne eTIPOS.sk magických jedenásťtisíc eur!

Ako sa mu to podarilo?

Najskôr sa Marko**** rozhodol v skorých ranných hodinách ‚prevetrať‘ valce pri hre 10 Burning Heart. Stĺpec višní, podporený ďalšími troma stĺpcami srdcových wildov mu prinieslo výhry na 10 herných líniách v hodnote 3060 €. To však bolo len zahrievacie kolo.

O osem minút neskôr presedlal na hru Flaming Hot, kde za 40 € spin vyhral krásnych 2980 €. Štyri valce naplnené sedmičkami mu priniesli výhry na 17 herných líniách.

Tak, ako majú športovci dvojfázové tréningy, to aj Marko**** zobral s výhrami na dve fázy a na ranné úspechy nadviazal v krátkom slede dvoma poobednými.

Najskôr na hre Flaming Hot trafil prvý valec plný sedmičiek, ktorý spoločne s 11 wildmi na ďalších troch valcoch spôsobil poprask na 40 líniách. Za 24 € tak vyhral 4212 €.

Absolútny majsterštuk však prišiel krátko pred 14 hodinou. Slot hry 2 Dragons ho obdaril divokým symbolom, ktorý v spojení s ďalšími symbolmi premenil spin v hodnote 40 € na fantastických 6160 €!

Spočítané, podtrhnuté, v priebehu 9 hodín sa radoval Marko**** z čistej výhry 11-tisíc eur!

A čo ty? Takisto si rád zahráš v online kasíne eTIPOS.sk na niektorom zo slotov? Máš svoj obľúbený, alebo ich zvykneš kombinovať ako Marko****?

Pokúšaj šťastia a nabudúce sa podelíme o radosť možno práve s tvojimi skvelými výhrami.

chcem hrať