Prišiel nový týždeň a s ním aj nová výzva. Preto neváhaj a roztoč online sloty v kasíne eTIPOS.sk. Bohatá rodina skvelých hier ponúka neobmedzené herné možnosti. Tvojej pozornosti by nemali ujsť tieto tri hry, ktoré môžu priniesť skvelú výhru.

Super Star 27   

Roztoč tri valce, čaká ťa až 27 výherných línii a vysoká frekvencia výhernosti. Iba to prináša skvelý slot Super Star 27. V kombinácii s prevažne ovocnými symbolmi ide o klasiku, ktorá nikdy neomrzí. Ako hovorí slovenská múdrosť, v jednoduchosti je krása, čo tento automat potvrdí do bodky.

Skvelý zvuk, pripomínajúci škrípajúce koleso ťa prenesie do tradičných priestorov, ale výhry zabezpečí z pohodlia domova. Atraktivitu a väčšie výhry dotvárajú špeciálne symboly zvoncov, sedmičiek, BAR-ov či JOKER-ov. Klasika v online šate, ktorá sa skutočne podarila.

Monkey Slots

Sedíš na pláži pod kokosovými palmami a šťavnatá odmena onedlho čaká iba teba. Na aké exotické ovocie máš dnes chuť? Niektoré je možno u teba mimoriadne obľúbené. A my ti ho prinášame v plnej kráse, stačí tak málo, iba roztočiť automat často vyhľadávaný Monkey Slots! Na hracom poli, ako je to už zrejmé z názvu, nájdeš aj symbol opice.

Tá ťa vie príjemne prekvapiť a prihrať ešte väčšie výhry. Koho pri hre poteší zaujímavý dizajn, netradičné symboly a najmä skvelé výhry, nemal by prehliadnuť presne túto ďalšiu skvelú hru.

Wild Diamonds 25

Čaká na teba diamantová cesta a ty si ju vydláždiš lesknúcimi sa drahými kameňmi a diamantami. Táto zaujímavá hra si podmaní úplne každého. Vyskúšaj si automat Wild Diamonds 25 a zaži toto herné dobrodružstvo na vlastnej koži, pod ktorú sa ti miestami až dostane.

Obyčajné klasiky sú tie najlepšie a najvyhľadávanejšie u hráčov, čaká na teba obrovské množstvo cenných drahokamov. Chýbať nemôžu špeciálne symboly ako Wild, Scatter, Free Spin so šancou na bonus v podobe Royal Jackpotu. To všetko nájdeš na štyroch stĺpcoch a štyroch riadkoch, čaká ťa neuveriteľných 25 výherných línii.

Chcem hrať