Ručička na teplomeri neustále stúpa a my veríme, že ti pri hraní bude ešte horúcejšie. Nezabúdaj, že online kasíno eTIPOS.sk ponúka hráčom najširšiu ponuku hier na slovenskom trhu. Zabav sa a vyhrávaj s troma odporúčanými hrami.

Flaming Fruit

Je to jednoduchá, trojvalcová hra s piatimi pevne stanovenými výhernými líniami. Po roztočení valcov, je potrebné vytočiť výhernú kombináciu symbolov. Výhry sa počítajú od prvého valca zľava, kde začínajú a pokračujú neprerušovane smerom k tretiemu valcu. Ak dosiahneš viacero výherných kombinácií, je platná najvyššia výhra na výhernej línií. Automat je veľmi jednoduchý s možnosťou si zariskovať v hre RIZIKO – Režim znásobenia výhier.

Najvyššiu výhernú hodnotu majú symboly horiacich sedmičiek a ďalej symbol modrej hviezdy. Z ovocia si pripíšeš najväčšiu výhru, ak vytočíš symbol melóna. Pre ostatné ovocné symboly je hodnota výhry rovnaká. Ak by sa ti stalo, že sa na všetkých pozíciách vo valcoch objavia rovnaké symboly ovocia (slivky, citróny, pomaranče alebo čerešne), tvoja celková výhra sa znásobí dvakrát. Leto klope na dvere, preto si dopraj veľkú porciu ovocia!

Wild Diamonds 25

Diamantová cesta vydláždená lesknúcimi sa drahými kameňmi dostane úplne každého. Vyskúšaj si automat Wild Diamonds 25 a zaži adrenalínové dobrodružstvo na vlastnej koži.

Diamantová online hra je neobyčajne obyčajná klasika plná cenných drahokamov so špeciálnymi symbolmi Wild, Scatter, Free Spin a šancou na bonus v podobe Royal Jackpotu. To všetko na štyroch stĺpcoch a štyroch riadkoch, ktoré dokopy ponúkajú 25 výherných línii.

Primal Age

Hľadáš niečo viac ako retro? Primal Age je automat, ktorý sa vracia oveľa ďalej ako do deväťdesiatych rokov minulého storočia. S online hrou Primal Age sa vrátiš až do praveku! Na 5-valcovom hracom automate s 4 radmi a 20 výhernými líniami na teba čaká množstvo roztomilých symbolov pravekých zvieratiek a aj samotné symboly písmen sú poskladané z kameňov, ako na dobu kamennú pristane a patrí.

V samotnej hre nájdeš až desať symbolov plus dva špeciálne symboly plniace bonusové funkcie. Symbol Pračloveka má najvyššiu hodnotu, ak sa ti podarí utvoriť výhernú líniu práve z týchto symbolov, môžeš si začať tlieskať. Ďalej sú najcennejšie symboly pravekých zvierat. Mamut majú najvyššiu hodnotu, nasleduje diviak a vták. Zvyšok symbolov je klasicky odstupňovaný od najvyššej karty po najnižšiu. Tak roztoč valce a zaži dobu kamennú!

Chcem hrať