Nie je určite prekvapením, že online kasíno eTIPOS.sk ponúka hráčom najširšiu ponuku hier na slovenskom trhu. Objav ich čaro aj ty, zabav sa a vyhrávaj s týmito troma vybranými hrami.  

Fire`n`Hot

Oheň je jedným z elementov, s ktorým sa neradno zahrávať, môžeš sa pekne popáliť. Ale kto s ohňom vie, najmä pri hre, si vie prísť aj na krásne peniaze. Fire`n`Hot je strhujúca online aktivita, pri ktorej budeš od tepla otvárať okná a vyzliekať sa do trička. Hra na piatich valcoch bude príliš horúca pre tých, ktorí nie sú zvyknutí na teplo. K pôvabu tancujúcich plameňov pridáva hráčom retro dizajn, s ktorým sa môžu spojiť, čo mladým hráčom umožňuje prvýkrát zažiť hru zo starej školy.

A tí, ktorí si ju pamätajú z minulosti, budú chcieť opäť zažívať to isté. Aby to bol živý zážitok pre každého, kto hrá, tradičná grafika bola aplikovaná na každý štvorec mriežky, pričom plody vyzerajú tak, ako v deň, keď boli prvýkrát navrhnuté.

Frozzy Fruits

Rýchly, zábavný a dobre vyzerajúci, taký je online automat Frozzy Fruits. Bola by škoda neskúsiť ho v našom online kasíne. Vizuál hry Frozzy Fruits je jednoduchý, ale príťažlivý. Nemá ambície ohúriť množstvom detailov a animácií, no má svoj osobitný štýl a určite sa bude páčiť.

Ľadový múr, v ktorom sa krúti zamrznuté ovocie je výborne navrhnutý a počas celého hrania neomrzí. Po dosiahnutí výhernej kombinácie sa všetko ovocie na výhernej línii roztopí. Frozzy Fruits je veľmi zábavná a príjemná jednohubka, ktorá si rýchlo získa každého. Svižná hra a príjemné výhry, ktoré môžeš celkom slušne naboostovať cez Wild symbol sú dostatočné lákadlá na to, aby si podľahli jej čaru a vyskúšal svoje šťastie.

Book of Secrets 6

Populárna Book of Secrets 6 je hra s tradičnými egyptskými symbolmi a hracím poľom 6×3. Na pozadí hry znie tematická melódia v egyptskom štýle, ktorá hre dodáva atmosféru a vytvára efekt prítomnosti.

Vstúp do skrytého chrámu faraónov a dozvieš sa viac o ich tajomstvách. Hranie ťa dostane do deja starých egyptských sfíng a hieroglyfov na stenách pyramíd. Určité kombinácie symbolov na hracej ploche tvoria 10 výherných línií. Hra má aj funkcie, ktoré vám uľahčia hranie. Rovnako je tu široká škála farebných symbolov umiestnených na tmavých valcoch.
Na pozadí sú dve staroveké sochy vo vnútri chrámu. Vďaka osvetleným ikonám je hra vzrušujúcejšia. Tak roztoč valce a staň sa na chvíľu faraónom.

Hrať Hot Sloty