Online kasíno eTIPOS.sk ponúka hráčom najširšiu ponuku hier na slovenskom trhu. Ako sa však hovorí, dobrého nie je nikdy dosť, a tak sme našu ponuku znova rozšírili. Objav čaro nových hier ešte dnes!

Nový dodávateľ TOM HORN má odteraz tri nové prírastky, ktoré ťa pri hraní určite oslovia a popri zábave môžeš aj vyhrať.

Ide o tieto tri noviny:

Book of Spells

Rád objavuješ niečo nové? Tak potom neváhaj a vyskúšaj hru Book of Spells. V krajine čarodejníkov, elixírov a mágie bude „Kniha kúziel“ obracať svoje vlastné stránky, aby nasmerovala hráčov k výhre.

Book of Spells je divoký symbol a nahrádza všetky ostatné symboly točiace sa okolo piatich valcov, aby sa zvýšil počet výherných kombinácií vytvorených na deviatich výherných líniách hry.

Keď sú na valcoch rozhádzané tri alebo viac Kníh kúziel, spúšťajú 10 bezplatných zatočení so špeciálnym rozširujúcim sa symbolom pre väčšie výhry. Zabav sa a vyskúšaj.

Diamond Hill

Diamond Hill ťa zavedie na víťazné cesty naprieč čarovným kráľovstvom a jeho prastarými lesmi, ktoré sú plné magických ingrediencii. Tie rozprúdia víťaznú sériu a vedú hráčov po strmých svahoch veľkých víťazstiev až na vrchol, kde sa nachádza oku lahodiace bohatstvo.

Táto hra je nabitá úžasnými funkciami a výhrami, ktoré ťa pri čakaní na výhry určite dostanú. Diamond Hill patrí medzi obľúbený valcový automat s 36 spôsobmi výhry a multiplikátormi, ktoré zaručia neopakovateľné zážitky každému.

Hot`n`Fruity

Obrovský ovocný oheň plápolá v ďalšej skvelej hre s kombináciou exotických chutí, ktoré čakajú iba na tvoje stlačenie, aby si získal skutočne lákavé výhry.

Každá nová výherná kombinácia, ktorá vybuchne v plameňoch, sťažuje uhasenie požiaru, takže sa priprav na podmanivé ohnivé dobrodružstvo.

Od ovocia je iba kúsok k parádnej výhre, stačí mať šťastie na symboly zvončeka alebo populárnej a najviac cenenej šťastnej sedmičky. Svoju výhru môžeš zvýšiť až 50-násobne, stačí mať len šťastnú ruku.

CHCEM HRAť