Rok sa síce zmenil, 2023 je minulosť, už niekoľko dní plynie rok so štvorkou na konci. Zmenilo sa teda niečo aj v online kasíne eTIPOS.sk? Ale kdeže. Všetko je v najlepších koľajách, a tak sa môžu hráči tešiť znova na novú várku skvelých hier. Tu je zoznam noviniek, ktoré nájdeš exkluzívne u nás.

Hot Hot 10

S novým rokom prinášame našim skvelým hráčom aj herné novinky, ktoré ťa určite neomrzia. Mexický nádych cítiť z päťvalcovej hazardnej hry so štyrmi symbolmi na valci. Divokým symbolom v hre je symbol ženy, nahrádza tak vo výhernej kombinácii na výhernej línii, kde padol, všetky ostatné symboly s výnimkou pálivej papriky, ktorá je Scatterom. Obrovskou výhodou je, že sa môže zobraziť kdekoľvek na valcoch! Nasaď si sombréro a ponor sa s nami do mexickej hudby a hľadaj na valcoch symboly gitary, tequilly a kaktusu a kariet v stredoamerickom šate, maximálnou výhrou je až 506-násobok celkovej stávky.

81 Multiways Classic

Vo svete online kasínových hier, kde sa neustále objavujú nové trendy a inovatívne technológie, existuje jeden žáner, ktorý si udržiava svoje neotrasiteľné miesto na vrchole obľúbenosti – klasické ovocné automaty. Napriek tomu, že sú na trhu desaťročia, aj tieto hry sa neustále transformujú a prispôsobujú moderným hráčskym preferenciám.

81 Multiways Classic je modernejším zástupcom obľúbených ovocných automatov, ktorý prináša jednoduchú hrateľnosť v kombinácii s klasickými prvkami. Má 4 valce, 3 riadky a ponúka až 81 spôsobov, ako získať výhru. Výherné kombinácie platia ako obyčajne zľava doprava. Dizajn je čistý a jasný a spája klasické ovocné symboly s ikonami ako sú sedmičky, zvončeky a BARy. Pri hraní ťa nebudú rušiť žiadne otravné animácie, čo je plus.

Neon Lines

Vráť sa na diskotéku z 80. rokov, kde v tmavom kúte číha tradičný hrací automat, blikajúci neónovými svetlami a pozývajúci ťa hrať. Necháš sa zlákať elektrifikovanými kotúčmi a tradičnými symbolmi ako sú zvončeky a ovocie? Alebo ťa možno zláka potenciál výhier na 50 rôznych líniách? Tento slot ťa zavedie späť do čias, keď sa víkendy trávili na zafajčených diskotékach, kde hučali melódie z 80. rokov a blikali neónové svetlá. Všetko v tejto hre sa točí v retro téme, od neónovej farebnej schémy až po symboly na valcoch.

Sugar Rush

V našom najsladšom vydaní tohto roka môžu hráči očakávať kotúče plné želé bábätiek a gumených medvedíkov. Sladká akcia sa odohráva na mriežke 7 × 7 pomocou systému klastrových platieb na získanie výhier. Na vytvorenie výherného zoskupenia je potrebných najmenej päť alebo viac druhov a príslušné symboly musia byť navzájom spojené v horizontálnom alebo vertikálnom smere.

Výhry tiež spúšťajú funkciu padania a nenechaj si ujsť funkciu multiplikátorových miest a bonus zatočenia zadarmo počas hry. Tento obľúbený automat sa vyznačuje kombináciou tradičných prvkov s jedinečnými funkciami, ako sú multiplikátory, zatočenia zadarmo a bonusové nákupy, vďaka čomu je atraktívnou voľbou pre hráčov, ktorí milujú vzrušujúce a dynamické automaty.

CHCEM HRAŤ

Beastie Bux

Veľké, malé, zelené alebo hnedé. Mince alebo bankovky. Svieti alebo šuští. Ako hovorí stará múdrosť, peniaze sú hymnou úspechu. Uchop pevne svoje vklady a roztoč valce, aby ti zaznel zvuk veľkých výhier v tejto hre na zarábanie peňazí. Prinesie ti šťastie vlk, rys, bozón, bobor alebo veverica?  Čím viac vsadíš, tým viac zarobíš, pretože tvoje výhry sa zvyšujú s každým opakovaním až do 5-násobku.

Keď ti v základnej hre pristane symbol WILD243 na 2., 3. alebo 4. valci, hra sa premení na criss cross režim s 5 výhernými líniami, ktoré sa menia na 243 spôsobov a funkciou respin, ktorá pomáha zvyšovať tvoje výhry. Výherné kombinácie explodujú a nechajú priestor pre nové symboly a ďalší respin. Násobiteľ výhry sa zvyšuje s každým novým opakovaním, počnúc 1-násobkom, až kým nedosiahne maximálny násobiteľ 5-násobku.

Symboly sú celkom klasické, ale páčiť sa ti bude, že veci sú tmavšie ako to, čo zvyčajne dostávaš v automatoch s egyptskou tematikou. Prichádza závan čerstvého herného vzduchu, ktorý ti otvorí cestu k zaujímavým výhram. Okrem klasickej bonusovej hry s náhodne vybraným rozširujúcim sa divokým symbolom má ďalšie dve extra bonusové funkcie – Aset a bonus Scarabea.

Hraj novinky

Boofa

Zjednodušene povedané, hry s tematikou Starovekého Egypta málokedy sklamú, tak sa slot Boofa pozrime bližšie. V mnohých ohľadoch ide o klasický automat, hra sa odohráva na priamom hracom poli s 5 valcami, 3 riadkami a 10 výhernými líniami. Téma hry ťa zavedie do egyptského dobrodružstva a vďaka tmavšej palete farieb na teba čaká zaujímavá atmosféra.

Symboly sú celkom klasické, ale páčiť sa ti bude, že veci sú tmavšie ako to, čo zvyčajne dostávaš v automatoch s egyptskou tematikou. Prichádza závan čerstvého herného vzduchu, ktorý ti otvorí cestu k zaujímavým výhram. Okrem klasickej bonusovej hry s náhodne vybraným rozširujúcim sa divokým symbolom má ďalšie dve extra bonusové funkcie – Aset a bonus Scarabea.