Jednou z vecí, ktoré majú hráči na online kasínach radi, sú bonusy. Na milovníkov kasínových hier čakajú v každom dobrom kasíne kvalitné benefity – finančné bonusy, cashbacky, súťaže a samozrejme dobre dotované turnaje. Ak by sme však hľadali jeden konkrétny bonus, ktorý poteší najviac, minimálne do finále by sa prepracovali voľné spiny na výherných automatoch.

Čo sú to pretočenia zadarmo?

Free spiny alebo pretočenia zadarmo sú odmenou, ktorú môžete získať od online kasína po splnení určitých podmienok alebo po vytočení špeciálnych symbolov v hre. Fungujú na jednoduchom princípe – za voľné pretočenia vám nebude strhnutý kredit z hráčskeho účtu, no vyhrať môžete rovnako ako keby ste mali stavené vlastné peniaze. Nezriedka sa stane, že si počas voľných pretočení vytočíte naozaj slušnú sumičku.

Pretočenia zadarmo pre nových hráčov

Voľné spiny môžete získať aj v našom online kasíne na etipos.sk. Stačí, ak sa zaregistrujete a splníte tieto základné podmienky:

1. Zaregistrujte sa a automaticky získate 20 voľných pretočení.
2. Vložte na účet 1. vklad minimálne 20 €, zadajte bonusový kód a získate bonus 100 % vkladu a 30 voľných spinov.
3. Vložte na účet 2. vklad tiež v minimálnej sume 20 €, zadajte bonusový kód a získate bonus 75 % vkladu a 50 voľných spinov.
4. Vložte na účet aj 3. vklad minimálne 20 €, zadajte bonusový kód a získate bonus 50 % vkladu a 100 voľných spinov.

Voľné spiny môžete využiť na týchto výherných automatoch:

Alchemist’s Gold

Tajomný výherný automat Alchemist´s Gold vás zavedie do čarovného sveta plného výherných symbolov. Na 5 valcoch a 3 riadkoch sa točia vybuchujúce sopky, ničivé tornáda, stromy a rozbúrené morské vlny. Najzaujímavejší je však Mystery symbol. Mystery symbol sa môže objaviť hocikde na hracom poli a má úžasnú schopnosť zmeniť sa na akýkoľvek iný symbol, vďaka čomu môžete vytvoriť nové a nové výherné kombinácie.

Neon Fever

Ak niekedy budete mať chuť zaspomínať si na divoké 80. roky skúste online automat Neon Fever. Neon Fever je výherný automat so zaujímavým spracovaním, v ktorom na 5 valcoch a 3 riadkoch nájdete svietiace sedmičky, hviezdy, zvončeky, ale aj hrozno, čerešne a citróny.

Dôležitý je tu aj klasický symbol Wild, ktorý slúži ako žolík. Nahradí akýkoľvek symbol, ktorý potrebujete doplniť do výhernej línie. A ak by vám výhra náhodou nestačila alebo máte chuť poriadne zariskovať, vyskúšajte funkciu Gamble.

Mysterious Atlantis

V tej najhlbšej časti mora sa ukrýva množstvo pokladov. Niektoré z nich nájdete aj v hre Mysterious Atlantis, ktorá vás vezme pod hladinu a nechá vás nadýchnuť až s poriadnou výhrou na konte. Na 5 valcoch a 3 riadkoch čakajú klasické, ale aj špeciálne symboly. Ak sa vám na strednom valci objaví symbol kompasu, získate výherné respiny v podobe jednej z troch morských víl. Každá z nich má špeciálnu moc a pomôže vám získať ešte vyššie výhry.

CHCEM HRAŤ

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk