Obtiahnuté nohavice, kvetinové košele, silná vôňa šialenej kolínskej, natupírované háro a ohlušujúca muzika od Modern Talking. Čo vám to pripomína? Samozrejme, nesmrteľné 80-te roky. Práve táto historická epocha je tematicky spracovaná v online hracom automate Neon Fever od spoločnosti SYNOT Games. Máte chuť vrátiť sa do minulosti a zaspomínať si na tieto uletené časy? Roztočte valce!

O čom je online automat Neon Fever?

Online slot Neon Fever je veľmi jednoduchý a vhodný pre začínajúcich a menej skúsených hráčov. Hracia plocha sa skladá z 5 valcov, 3 riadkov a 10 fixných výherných línii. Keďže ide o 80tkovú klasiku „se vším všudy“, na valcoch sa točia symboly ovocia v pestrofarebných neónových farbách, akoby vystrihnuté z filmu Tron. Príjemnú atmosféru v retro štýle dopĺňa parádna tematická hudba a hernú siestu nebrzdia prakticky žiadne komplikácie ani prešpekulované bonusové hry. Neon Fever má rýchly a svižný spád.

Bonusy v online automate Neon Fever

Bonusov Neon Fever síce neponúka veľa, ale na vytočenie pekných výhier bohato stačí aj to, čo automat obsahuje. Okrem Wild symbolu, ktorý plní funkciu žolíka (nahrádza chýbajúce symboly v potenciálnej výhernej kombinácii), sa na valcoch točia aj tzv. dvojité a trojité symboly. Tie sa zobrazia na ploche, na jednom alebo dvoch valcoch, pri každom pretočení. Skvelé je, že ak je takýto symbol súčasťou vašej hernej kombinácie, počíta sa ako dva resp. tri symboly, čo samozrejme vedie k zisku poriadne znásobených výhier. A aby toho nebolo málo, tak každú výhru môžete prostredníctvom funkcie Gamble (Risk) ešte niekoľkokrát zväčšiť. 

Neon Fever je veľmi príjemná cesta späť v čase a ak máte aspoň trochu chuť zažiť neónovú retro zábavu, určite si zahrajte.

3 dôvody prečo si zahrať Neon Fever

  • Jednoduchý, prehľadný a rýchly automat
  • Vhodný pre neskúsených hráčov
  • Dvojité a trojité symboly
Chcem hrať