Futbalový rok 2021 je z pohľadu reprezentačných povinností poriadne nabitý. V novembri sa končí kvalifikácia o postup na svetový šampionát v roku 2022, kam Slovensko nepostúpi. Na tím trénera Štefana Tarkoviča však ešte čakajú dva zápasy, v ktorých sa pokúsi uspieť. Podarí sa mu to? Tipni si s TIPOSOM!

Najlepšie kurzy aj na zápasy kvalifikácie MS a k nim aj bonusové akcie. To je TIPOS. Novo registrovaní hráči sa môžu tešiť na Stávku bez rizika až do 50 €. Stačí si len tipnúť prvú stávku na ľubovoľný kvalifikačný zápas a ak tip nevyjde, vrátime ti celú výšku vkladu (minimálne 20 € a maximálne 50 €).

Kto si podá tiket na futbal aspoň za 10 € a v kurze 1,50, získa pri SÓLO stávke ako bonus 20 FREE SPINOV v online kasíne! Bonus sa dá uplatniť na predzápasovú aj LIVE stávku.

A ktoré zápasy by nemali chýbať na žiadnom tikete?

KVALIFIKÁCIA O POSTUP NA MS 2022:

Slovensko – Slovinsko – X (1. Polčas – X)

Slovensko zakončí kvalifikáciu MS 2022 súbojmi o česť. Po remíze s Chorvátskom 2:2 z minulého kola už má totiž istotu, že bude na svetovom šampionáte tretíkrát v rade chýbať. Účasť na EURO 2020 síce mohla Slovákov nakopnúť, ale jediná výhra z nasledujúcich piatich kvalifikačných bojov o Katar znamenala koniec (1-2-2). Tréner domáceho výberu Štefan Tarkovič tak teraz môže zamerať svoju pozornosť na budúcnosť a výstavbu nového tímu. Začať by mohol s vylepšením defenzívy, ktorá pred vlastnými tribúnami udržala čisté konto len raz za necelý rok. V predchádzajúcom vzájomnom súboji by lepšia obrana pomohla Slovákom k výhre, pretože na pôde Slovinska viedli, ale nakoniec brali len bod po výsledku 1:1. Hostia sú na tom, čo sa týka postavenia v tabuľke rovnako, keď majú po ôsmich kolách na svojom konte desať bodov. V poslednom zápase doma nestačili na lídra skupiny z Ruska 1:2 a taktiež svoje šance pochovali. Pritom do kvalifikácie vstúpili veľmi dobre, keď pokorili finalistov MS 2018 Chorvátov. Potom šli však ich výkony dole vodou. Z predošlých deviatich gólov ich Slovinci sedem inkasovali už v prvých polčasoch. Všetkých osem zápasov Slovinska v aktuálnej kvalifikácii o MS prinieslo rovnaký výsledok po prvej polovici ako po záverečnom hvizde.

Rusko – Cyprus – 1 (V 2.polčase viac gólov, 1. gól Rusko)

Prvý s posledným. To bude súboj v skupine H kvalifikácie MS medzi Ruskom a Cyprom. Domáci celok vyhral šesť z ôsmich zápasov a ďalší triumf by mu mohol zaistiť letenku do Kataru z prvého miesta, ak mu pomôže výsledok Chorvátska. Pravdepodobnejší scenár je ale ten, že si to tieto dva tímy rozdajú v záverečnom strete v Splite o prvé miesto, a teda priamy postup. Aby na tom „zborná“ bola pred duelom pri Jadrane lepšie, musí poraziť Cyprus, proti ktorému triumfovala v štyroch z piatich zápasov. Hostitelia a zároveň štvrťfinalisti predchádzajúceho svetového šampionátu tak do nadchádzajúceho súboja rozhodne nepôjdu s hlavou v oblakoch. Znovu budú môcť využiť domáce prostredie, v ktorom sa im v kvalifikácii darí, keď inkasovali jediný gól v štyroch zápasoch. Ani v jednom z týchto zápasov sa síce Rusko nepresadilo viac ako dvakrát, aj tak ale vo všetkých troch výhrach viedlo už po prvej polovici. Cyprus za sebou nemá vydarenú kvalifikáciu. V ôsmich zápasoch len raz získal tri body, čo je oproti predchádzajúcemu boju o MS výrazný prepad, pretože v poslednom cykle dokázal trikrát zvíťaziť. Vzhľadom na to, že v poslednom zápase doma neporazil slabú Maltu, keď dvakrát prišiel o vedenie (2:2), krčí sa na poslednej priečke tabuľky skupiny H. Päť z minulých siedmich gólov Ruska padlo pred 35. minútou.

Írsko – Portugalsko – 2 (Viac gólov ako 2,5, Viac gólov v 2.polčase, C. Ronaldo gól – ÁNO)

Nádej Írska na premiérovú účasť na majstrovstvách sveta od roku 2002 je už dávno preč. V predchádzajúcich zápasoch ale ostrovný celok zaznamenal zlepšenie a drží sériu štyroch zápasov bez porážky (2-2-0). To je zatiaľ najlepšia šnúra tímu pod vedením Stephena Kennyho, ktorý v predchádzajúcich 15 zápasoch vydoloval so svojimi zverencami jediné víťazstvo. Hoci za sebou majú Íri niekoľko nie príliš vydarených mesiacov, na Aviva Stadium boli vždy veľmi ťažko k porazeniu. To potvrdzuje aj fakt, že na tomto ihrisku prehrali len dva z posledných 14 zápasov. Ešte nikdy tu ale nečelili takému silnému súperovi, akým je Portugalsko. Vzhľadom k súčasnej forme Juhoeurópanov ich asi nemusí veľmi trápiť to, že doma inkasovali aspoň dva góly naposledy v novembri 2017. Portugalci síce zažiarili na ME 2016, keď celý turnaj vyhrali, ale účasť na nadchádzajúcom svetovom šampionáte ešte istú nemajú. Ak by teraz získali tri body, dostali by sa pred Srbsko na vedúce miesto v tabuľke a postup z prvej priečky by mali vo svojich rukách, pretože v záverečnom súboji sa stretnú práve so Srbmi. Seleção ovládli päť zápasov v rade a vo víťaznej sérii chcú pokračovať. V prípade, že by znovu uspeli, prvýkrát od marca 2016 by zapísali triumf v šiestich po sebe idúcich zápasoch. Na ihriskách súperov si navyše nevedú zle. Od začiatku kvalifikácie MS 2002 mimo vlastnej pôdy v bojoch o majstrovstvá sveta padli iba v Rusku a vo Švajčiarsku. Skvelú formu má kapitán hostí Cristiano Ronaldo, ktorý strieľa jeden gól za druhým. V prvom zápase sa blysol dvoma gólmi v samom závere. Mal by sa presadiť aj na írskej pôde.

Grécko – Španielsko – X  (1.polčas bez gólov, 1. gól Španielsko, presný výsledok 1:1)

V skupine B kvalifikácie majstrovstiev sveta bude v závere ešte poriadne rušno. V hre je totiž celý rad rôznych scenárov. Grécko je aktuálne tretie s deviatimi bodmi a s vedomím, že na prvé miesto už nedosiahne. O druhú priečku však ešte zabojuje. A teraz má na to jedinečnú a zároveň poslednú príležitosť. Pokiaľ doma neporazí Španielsko, bude mať istotu, že sa druhýkrát v rade na MS nepozrie. Domáci výber je pod veľkým tlakom. Teraz bude musieť opustiť svoju defenzívnu stratégiu a predviesť odvahu v útoku. Kľúčom k úspechu bude nájsť správnu rovnováhu. V minulých 21 zápasoch Grécko padlo len trikrát, ale zakaždým to bolo v zápasoch, v ktorých inkasovalo viac ako raz. Porazení finalisti Ligy národov Španieli

KOMPLETNÁ PONUKA