Hovorí sa, že za všetkým hľadaj ženu. Keď sa však povie kasíno, mnohým sa pred očami zjaví predstava dobre oblečeného muža s cigaretou, drinkom a množstvom žetónov. Azda dokonalým stelesnením tohto opisu je James Bond. Po jeho boku, samozrejme, nechýbajú krásne ženy, ktoré prinesú šťastie. Neraz sú to však práve ženy, ktoré si dokážu podmaniť kasínový svet a vyhrať obrovské výhry. Vitajte v ženskom kasínovom svete.

Obľúbené hry žien

Zatiaľ, čo muži preferujú najmä kartové hry, ženy vyhľadávajú skôr relax v podobe výherných automatov. Veľmi populárne sú sloty so ženskými hrdinkami, ako Amazons‘ Wonders, Wonder Women, Tomb Raider, alebo komiksové, či klasické výherné automaty.

Druhé miesto v obľúbenosti u nežnejšieho pohlavia získava ruleta. Je vyhľadávaná najmä kvôli jednoduchým pravidlám a tomu, že výhra závisí z veľkej časti na náhode. Mnohé ženy sa rady spoliehajú na šťastie a to im poskytuje väčšiu dávku vzrušenia.

Online alebo real?

Online priestor je z roka na rok masívnejší, a tak platí, že prostredníctvom internetu si čoraz viac žien zakladá účty a baví sa z pohodlia domova. Navyše, v online kasínach na nich čakajú štedré bonusy a možnosť vychutnať si svoje obľúbené hry kedykoľvek a kdekoľvek.

Okrem toho, mnohé internetové stránky ponúkajú širší výber hier, ktoré chýbajú v kamenných kasínach. Poriadna nálož čaká na návštevníkov aj na eTIPOS.sk, kde si na svoje príde naozaj každý. Prečítajte si o najširšej ponuke zábavy v online kasíne.

Ženská vs. mužská hra

Ženy sú vo všeobecnosti emocionálnejšie ako muži. Pri hre však idú pocity stranou. Hráčky sa správajú rozvážnejšie a neuzatvárajú tak veľké stávky. Avšak, všetko sa zmení v prípade výhry. Vtedy sa na scéne objavia emócie a ženy ich dávajú poriadne najavo.

Výhry sú sprevádzané výskaním, skákaním od radosti a niekedy aj plačom. Naopak muži radi riskujú a nerobí im problém staviť aj väčšie sumy. No pokiaľ vyhrajú, ich prejav nie je taký výrazný.

Kasínové kráľovné

Niektoré ženy objavili svoje schopnosti úplnou náhodou, iné majú za sebou roky tréningu. Všetky však spája jedna vec, a to hráčska vášeň. Tieto dámy patria medzi najúspešnejšie kasínové kráľovné, ktoré sa nebáli ukázať svoj talent:

Lottie Deno – jedna z najznámejších hráčok 19. storočia bola preborníčkou v pokri a v rulete. Nebolo hostinca v Texase, kde by ju nepoznali. Jej hráčskych schopností sa obávali aj ostrieľaní pištoľníci.

Maria Konnikova – americká spisovateľka ruského pôvodu, ktorá objavila svoje hráčske schopnosti úplnou náhodou. Motivovaná knihou o pokri kontaktovala jedného z najlepších hráčov histórie pokru Erica Seidela, aby ju začala učiť. Jej cieľom bolo rok stráviť medzi profesionálmi. Napísala knihu Najväčší bluff, hráva najväčšie svetové turnaje.

Vanessa Selbst – vo svete pokru nenájdete úspešnejšiu hráčku. Pri jej mene svietia výhry v hodnote 12 miliónov dolárov!

Gladys Knight – americká speváčka, ktorá naspievala titulnú pieseň k Bondovke S povolením zabíjať, bola neprekonateľná v stávkovaní a v baccarate.

Ženské dôvody návštev kasína? Vzrušenie z hry

Ako sme už spomínali vyššie, ženy navštevujú kasína kvôli zábave a relaxácii. Kasínové hry im poskytujú možnosť odpútať sa od reality a poriadne sa odreagovať. Záleží im teda skôr na vzrušení z hry, ako na finančnom prilepšení.

Aj keď počet žien v kasíne je stále o niečo nižší ako počet mužov, môžeme s určitosťou povedať, že kasína už nie sú iba zábavkou pre chlapov. Okrem toho, šťastie neprihliada na to, či ste muž alebo žena, ale praje odvážnym, ktorí sa neboja riskovať!

online kasino etipos