Nový týždeň predznamenáva nové možnosti a opäť rozšírenú ponuku v online kasíne eTIPOS.sk. Pre fanúšikov slotov máme k dispozícii dve nové hry, ktoré rozhodne stoja za odskúšanie. O ktoré ide?

Tripple wild seven 5 reels

Päť valcová hra s troma riadkami a 10 výhernými líniami. To je základný popis hry, ktorá hráčov poteší rozširujúcim sa divokým symbolom 777 a scatter symbolmi Zvon a Hviezda.

Hlavným motívom slotu je, ako pri väčšine automatov, ovocie. Čo na hráčov však čaká, je poriadne ohnivá atmosféra. A to nielen pre pozadie s plameňmi, ale najmä pre efektné horiace animácie výherných kombinácii.

Automatu nechýba atraktívny dizajn, bonusové prvky, expandujúci WILD symbol, dva SCATTER symboly, ktoré pomôžu vytvoriť výherné kombinácie a hráčov priblížia k najvyšším výhram v hodnote desiatok tisíc eur!

Wild Blooms

Chýba vám príjemné počasie, prebúdzanie sa prírody, pučiace a rozkvitnuté kvety? Kto už nechce čakať na príchod jari mal by spoznať čaro hry Wild Blooms!

Na piatich valcoch čaká na hráčov 76 výherných línii, ktoré sa skladajú z viacero druhov jarných kvetov. Nechýba symbol WILD, ako aj voľné spiny.

Nechajte sa očariť sedmokráskami, ľaliami, tulipánmi, fialkami, ružami a púpavami a vyhrávajte skvelé výhry vďaka hre WILD BLOOMS.

chcem hrať